23 Eki 2016 #1 JusTCause Onaylı Üye Katılım 21 Eki 2016 Mesajlar 73 Tepki puanı 0 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Arkadaşlar Hani wolftü Hileyi Tespit Eder Ya Log Verir Sarı SarıAynısı Ben Hile Kullanmıyoken Oluyor + Wolfteamı Kökünden KaldırıpYeniden İndirsem Bile Gine Aynı Hatayı Alıyorum Bıktım Artık Bir Türlü Giremiyorum Aranızda Hatanın Çözümünü Bilen Varsa Lütfen Söylesin
Arkadaşlar Hani wolftü Hileyi Tespit Eder Ya Log Verir Sarı SarıAynısı Ben Hile Kullanmıyoken Oluyor + Wolfteamı Kökünden KaldırıpYeniden İndirsem Bile Gine Aynı Hatayı Alıyorum Bıktım Artık Bir Türlü Giremiyorum Aranızda Hatanın Çözümünü Bilen Varsa Lütfen Söylesin
23 Eki 2016 #2 lDarkAngeL Unutulan Değil iz bırakan OL! Süper Üye Katılım 19 Mar 2016 Mesajlar 1,329 Tepki puanı 22 Ödüller 10 Yaş 94 10 HİZMET YILI Anlatim kardeşim şimdi dosyayı rardan çıkarınca mh loader klasörü oluşacak klasörün içindede mh loader exe karşına çıkacak mh loaderi yönetici olarak çalıştırın karşınıza bir pencere gelicek çıkan pencerede tamama tıklayın yeni bir exe dosyası oluşacak işte log almamanız için mh loaderi silin çöp kutusundanda silin ve denemeye başlayın umarım anlatabilmişimdir iyi forumlar
Anlatim kardeşim şimdi dosyayı rardan çıkarınca mh loader klasörü oluşacak klasörün içindede mh loader exe karşına çıkacak mh loaderi yönetici olarak çalıştırın karşınıza bir pencere gelicek çıkan pencerede tamama tıklayın yeni bir exe dosyası oluşacak işte log almamanız için mh loaderi silin çöp kutusundanda silin ve denemeye başlayın umarım anlatabilmişimdir iyi forumlar
23 Eki 2016 #3 AyKapris A Seçkin Üye Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 331 Tepki puanı 2 Ödüller 6 10 HİZMET YILI Bilgisayarı Yeniden Başlat. Cheat Engine Gibi Hile Programları Tespit Etmiş.
23 Eki 2016 #4 KASLIÇOCUK K Onaylı Üye Katılım 9 Eki 2016 Mesajlar 120 Tepki puanı 0 Yaş 23 9 HİZMET YILI lDarkAngeL' Alıntı: Anlatim kardeşim şimdi dosyayı rardan çıkarınca mh loader klasörü oluşacak klasörün içindede mh loader exe karşına çıkacak mh loaderi yönetici olarak çalıştırın karşınıza bir pencere gelicek çıkan pencerede tamama tıklayın yeni bir exe dosyası oluşacak işte log almamanız için mh loaderi silin çöp kutusundanda silin ve denemeye başlayın umarım anlatabilmişimdir iyi forumlar Genişletmek için tıklayın ... kardeşim dword 7 çıktı mı yoksa güncellendi mi wolftü a girmeye çalışıcam da
lDarkAngeL' Alıntı: Anlatim kardeşim şimdi dosyayı rardan çıkarınca mh loader klasörü oluşacak klasörün içindede mh loader exe karşına çıkacak mh loaderi yönetici olarak çalıştırın karşınıza bir pencere gelicek çıkan pencerede tamama tıklayın yeni bir exe dosyası oluşacak işte log almamanız için mh loaderi silin çöp kutusundanda silin ve denemeye başlayın umarım anlatabilmişimdir iyi forumlar Genişletmek için tıklayın ... kardeşim dword 7 çıktı mı yoksa güncellendi mi wolftü a girmeye çalışıcam da
23 Eki 2016 #5 murat814748 M Üye Katılım 26 Tem 2015 Mesajlar 15 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI kardeşim murat oğuz faceden ekle vandetta maskeli alpemix felan indir bakarız
23 Eki 2016 Konuyu başlatan #6 JusTCause Onaylı Üye Katılım 21 Eki 2016 Mesajlar 73 Tepki puanı 0 Ödüller 8 9 HİZMET YILI lDarkAngeL' Alıntı: Anlatim kardeşim şimdi dosyayı rardan çıkarınca mh loader klasörü oluşacak klasörün içindede mh loader exe karşına çıkacak mh loaderi yönetici olarak çalıştırın karşınıza bir pencere gelicek çıkan pencerede tamama tıklayın yeni bir exe dosyası oluşacak işte log almamanız için mh loaderi silin çöp kutusundanda silin ve denemeye başlayın umarım anlatabilmişimdir iyi forumlar Genişletmek için tıklayın ... Dostum Çok İyisin 2 Günden Beri Bunun Hatasının Çözümüde Yok Youtubelerden Videolarıda Yok Ama Mhloader Vardı Silmediydim Onu Senin Yaptıın Gibi Yaptım İşime Yaradı Gerçekten Saol
lDarkAngeL' Alıntı: Anlatim kardeşim şimdi dosyayı rardan çıkarınca mh loader klasörü oluşacak klasörün içindede mh loader exe karşına çıkacak mh loaderi yönetici olarak çalıştırın karşınıza bir pencere gelicek çıkan pencerede tamama tıklayın yeni bir exe dosyası oluşacak işte log almamanız için mh loaderi silin çöp kutusundanda silin ve denemeye başlayın umarım anlatabilmişimdir iyi forumlar Genişletmek için tıklayın ... Dostum Çok İyisin 2 Günden Beri Bunun Hatasının Çözümüde Yok Youtubelerden Videolarıda Yok Ama Mhloader Vardı Silmediydim Onu Senin Yaptıın Gibi Yaptım İşime Yaradı Gerçekten Saol