- Yasaklandı
HADİ HOPPALARAAAAAAA
Banlı Üye
Arkadaşlar başlıkta dediğim gibi neden hayla xincode kullanıyor ? Mesala zulu bıraktı Xincode yi ve şimdi battale eye kullanıyor ancak bunu neden wolftu yapmıyor?
tamamen maddiyat ile alakalı be yi editleyerek wolftüyü korumasını sağlamıştım 3-4 ay kadar önceTeknik olarak konuşursak belki BE sistemini oyunun yapısı desteklemiyor olmayabilir. Tabi bu biraz zor fakat biraz düşününce wolftü gibi 2005 senesinin J Enginesi ile yapılmış bir oyunda hiç BE görmedim ben. Ya bununla alakalıdır , ya da yüksek ihtimal maddiyat ile alakalıdır. Buna en iyi cevabı @LeftSpace verebilir.
Hocam Zulu'ya ilk Battleye geldiğinde "Gelirimizin %10'nu yeni Anti-Cheat'imize harcıyoruz" tarzında bir konuşma geçmişti. Sizce bu ne kadar doğru? Anti-Cheat yazılımları gerçekten belli miktar para isteyen sistemler mi?Teknik olarak konuşursak belki BE sistemini oyunun yapısı desteklemiyor olmayabilir. Tabi bu biraz zor fakat biraz düşününce wolftü gibi 2005 senesinin J Enginesi ile yapılmış bir oyunda hiç BE görmedim ben. Ya bununla alakalıdır , ya da yüksek ihtimal maddiyat ile alakalıdır. Buna en iyi cevabı @LeftSpace verebilir.
be gelırse wolftu ye hıle devam eder mı gene kodlar mısınız hile?Teknik olarak konuşursak belki BE sistemini oyunun yapısı desteklemiyor olmayabilir. Tabi bu biraz zor fakat biraz düşününce wolftü gibi 2005 senesinin J Enginesi ile yapılmış bir oyunda hiç BE görmedim ben. Ya bununla alakalıdır , ya da yüksek ihtimal maddiyat ile alakalıdır. Buna en iyi cevabı @LeftSpace verebilir.
zaten oyunla ilgilenmediklerini söylediler hiç hile olmaz anlayacağınbe gelırse wolftu ye hıle devam eder mı gene kodlar mısınız hile?
bence be gelen hiçbi oyunla ılgılenmezlerzaten oyunla ilgilenmediklerini söylediler hiç hile olmaz anlayacağın
be gelirse hile tamamen kalkar evet fakat