Vb. NetC++ mi VB.NET mi
Paylaşım yapmıyorum şu an için, oyun bitmek üzere paylaşabilirim belki ilerdepaylaşır mısın güzel görünüyor
2-3 farklı yöntem uyguluyorum, ama dediğim gibi baypassı söyleyememHocam bypass için nasıl bir yol izlediniz acaba?
Niye? Ailene bir şey mi olur söylesen ? Tehdit altında mısın? Anlamıyorum sizi ya, projenin detaylarını öğrenmemiz için gizlemene eyvallah herkesin yaptığı bir şey bu zaten ki zamanında benim youtubeda içine keylogger attığım ve bir çok hesabı aldığım olmuştur bu paylaşma taktiğiyle ki bu forumda da hala banlanmayan ve zamanında keylog yediğim bir kaç hileden dolayı muzdarip olduğum oldu.. Senin atmadığın ne malum dicem sen de diceksin ki e indirme ozaman kardeşim..Vb. Net
Post automatically merged:
Paylaşım yapmıyorum şu an için, oyun bitmek üzere paylaşabilirim belki ilerde
2-3 farklı yöntem uyguluyorum, ama dediğim gibi baypassı söyleyemem
evet normal hileyi d3d ye çevirmek epey uzun zamanımı aldı, ama üşenirsekte yerimizde sayarız işteBen olsam üşenirdim okadar hile koymaya :d
Gerçek D3D den tam olarak kastın nedir. benim d3d dediğim oyun içi menü kullanımı, tuşkontrolü. oda videoda görünüyor. hooka ihtiyacım yok, anlamamda zaten. nu c++ d3d değil vb. net d3dGerçek d3d ise hookunu görelim.
evdeyim takılıyorum, neden sordun.Arthur neredesiiin
Arthur neredesiiin
Vb.net de d3d olmaz olursa overlay olur ama bu windows form. D3D baştan beri yanlış bilenen bir kavram açılımı DirectX3D dir ve hiç bir designer tasarımcı class olmadan sırf kodlarla menü tasarlayıp ya boş bir aeronun üstüne ya da oyuna hook olup dll enjeksiyonla oyunun directx veya opengl arayüzüne istenilen objenin çizdirilmesi olayıdır. Dword gerçek d3d ondan sonra forumdaki csgo hilesi osiris gerçek d3d öyle thread stoplatmak topmost öyle form a sol taraftan button checkbox label eklemek d3d değildir.Gerçek D3D den tam olarak kastın nedir. benim d3d dediğim oyun içi menü kullanımı, tuşkontrolü. oda videoda görünüyor. hooka ihtiyacım yok, anlamamda zaten. nu c++ d3d değil vb. net d3d
evdeyim takılıyorum, neden sordun.yeni name esp filan arıyordum
Hiç göremiyoruz seni bu aralar. O yüzden söyledimGerçek D3D den tam olarak kastın nedir. benim d3d dediğim oyun içi menü kullanımı, tuşkontrolü. oda videoda görünüyor. hooka ihtiyacım yok, anlamamda zaten. nu c++ d3d değil vb. net d3d
evdeyim takılıyorum, neden sordun.yeni name esp filan arıyordum
Hiç göremiyoruz seni bu aralar. O yüzden söyledim
Farklı isimlerde görüştük. Yaptığın çalışmaları incelemiştim başarılıydıfix yiyen özelliklere kafam takıldı onları kurcalıyorum. gerçi daha öncede pek görüşmedik ama neyse
Farklı isimlerde görüştük. Yaptığın çalışmaları incelemiştim başarılıydı
1. si artık name esp kodlamak o kadar kolay değil, yeni güncellemeden sonra epey değişiklik var wolftüde ve artık pointerini bulmak çok zor ben daha arıyorum..Arkadaşlar ARTHUR48 bey sizden ricam biri bana wolftü bypass atsa özelden konuşalım ücretli veya ücretsiz vb net de az bilgim var name esp kodlayacaktım log veriyor eski bypass
Probebe senmisin yoksa yine, burdada mı buldun beniknka hile linki atsana
lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?