31 Tem 2019 #1 cadadda C Onaylı Üye Katılım 10 Şub 2017 Mesajlar 111 Tepki puanı 25 9 HİZMET YILI Arkadaşlar İyi güzel CSH VEYA BİN kodlarını alabiliyoruz fakat ben OBJ Kodlamayı Alamıyorum AlwaysHeadShoot Kodunu alamıyorum. Bu konuda Bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı varsa yazabilirmi lütfen ?? Bu forumda herkes kendinemi çalışıyor ? Always Headshoot Pointerini bulmam gerek...
Arkadaşlar İyi güzel CSH VEYA BİN kodlarını alabiliyoruz fakat ben OBJ Kodlamayı Alamıyorum AlwaysHeadShoot Kodunu alamıyorum. Bu konuda Bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı varsa yazabilirmi lütfen ?? Bu forumda herkes kendinemi çalışıyor ? Always Headshoot Pointerini bulmam gerek...
31 Tem 2019 #2 unknownxuser U Üye Katılım 31 Tem 2019 Mesajlar 24 Tepki puanı 0 Yaş 34 6 HİZMET YILI Öncelikle selamlar, Bende bu konu hakkında yardım arıyorum. Yardımcı olacak arkadaşlar var mı ? Eğer bulabilirsen bana mesaj atabilir misin ? Teşekkürler..
Öncelikle selamlar, Bende bu konu hakkında yardım arıyorum. Yardımcı olacak arkadaşlar var mı ? Eğer bulabilirsen bana mesaj atabilir misin ? Teşekkürler..
31 Tem 2019 #3 SimpleCoder S Onaylı Üye Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 80 Tepki puanı 12 Yaş 26 7 HİZMET YILI Wolftü'ye EAC(Easy Anti-Cheat) gelecek. Bir sonraki yama ile birlikte Xigncode kalkacak. İyi Forumlar
Wolftü'ye EAC(Easy Anti-Cheat) gelecek. Bir sonraki yama ile birlikte Xigncode kalkacak. İyi Forumlar
31 Tem 2019 #4 unknownxuser U Üye Katılım 31 Tem 2019 Mesajlar 24 Tepki puanı 0 Yaş 34 6 HİZMET YILI SimpleCoder' Alıntı: Wolftü'ye EAC(Easy Anti-Cheat) gelecek. Bir sonraki yama ile birlikte Xigncode kalkacak. İyi Forumlar Genişletmek için tıklayın ... oha napıcaz biz
SimpleCoder' Alıntı: Wolftü'ye EAC(Easy Anti-Cheat) gelecek. Bir sonraki yama ile birlikte Xigncode kalkacak. İyi Forumlar Genişletmek için tıklayın ... oha napıcaz biz
31 Tem 2019 #5 SimpleCoder S Onaylı Üye Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 80 Tepki puanı 12 Yaş 26 7 HİZMET YILI unknownxuser' Alıntı: oha napıcaz biz Genişletmek için tıklayın ... WT'yi bırakın CSGO'ya fln. yapın artık uğraşmaya değmeyecek bir oyun oldu.
unknownxuser' Alıntı: oha napıcaz biz Genişletmek için tıklayın ... WT'yi bırakın CSGO'ya fln. yapın artık uğraşmaya değmeyecek bir oyun oldu.