CnaxyTR' Alıntı:Hesap tanıtımı cekmek istersen kanalıma atabiliriz.TS3'den konsabilirz.
Dizzy' Alıntı:CnaxyTR' Alıntı:Hesap tanıtımı cekmek istersen kanalıma atabiliriz.TS3'den konsabilirz.
Saol Kardeşim Ben Yetkililere Göstermek İçin Ekledim.
CnaxyTR' Alıntı:Dizzy' Alıntı:Saol Kardeşim Ben Yetkililere Göstermek İçin Ekledim.
Anladım, iyi günler.. Kolay gelsin.
ʍhε' Alıntı:güzel çar yıldız olmana kaç milyon kaldı?
Dizzy' Alıntı:ʍhε' Alıntı:güzel çar yıldız olmana kaç milyon kaldı?
80 İki Hesap Var Yıldız Olcak Biri 60 Bin Var.
Tamamdır Kardeşimʍhε' Alıntı:Dizzy' Alıntı:80 İki Hesap Var Yıldız Olcak Biri 60 Bin Var.
tm sağol ben daha 29 milyonum
Mucahit55' Alıntı:kp nası kasıyon la o gp farmerD öğrette bizde kasak
bekliyoruzDizzy' Alıntı:Güncel Yeni Video Gelicektir
Sessizce Nöbetteyizʍhε' Alıntı:bekliyoruzDizzy' Alıntı:Güncel Yeni Video Gelicektir
Kardeşim Hilede Benim Bildiğim Atma Yok Ama Varsada Ben Bilmiyorumdur Yardımcı Olamıcam Kbakmasanal38' Alıntı:Dizzy aga yeri değilde bi cevaplarsan cok makbule geçer dün arkadaslar yapılacagını söledi ama ben gene beceremedim cevap 7.3'de odadan atmayı yapamadım hiledeki bütün fonksiyonları kullanıyorum ama atma ve killeri yapamadım killer hacka geliyom solda adamın ismini seçiyorum sağda baskasının adını ama hile sürekli beni öldürüyor. Kick hacka gelincede adamın adını seciyorum start diyorum ama sürekli gene ben ölüyorum acaba bu fonksiyonları nasıl kullanıcağız
sanal38' Alıntı:Kick kısmını diyodum kardeşim neyse videoda tanıtımını yapmıs benim gözümden kaçmış öyle izliyip yapıcam sagolasın allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?