19 May 2016 #1 Exorcism Süper Üye Katılım 6 Şub 2016 Mesajlar 987 Tepki puanı 20 Ödüller 9 Yaş 27 10 HİZMET YILI wolftü Neden Kapanıyor ? Kapanma sorununun sebebi bir Windows hizmeti olan Data Execution Prevention (DEP) (Veri Yürütme Engellemesi)'dir. DEP'i NEDİR NASIL ÇALIŞIR ? DEPCasus yazılım ve virüslerden PC'yi korumayı sağlayan Windows yazılımıdır DEP'i KAPATIRSAM SORUN OLURMU ? Hayırolmaz.Antivirüs yazılımınız olsun yeter. DEP'i Nasıl Kapatabilirim ? RESİMLİ ANLATIm Windows+R tuşuna birlikte basarak çalıştır'ı açıyoruz. Ordaki Ekrana bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff kodunu yapıştıralım ve enterleyelim Daha Sonra işlem Gerçekleştirildi Yazısı Gelicek. Ve Bu Kadar Arkadaşlar. Ve Oyunumuza Girelim.
wolftü Neden Kapanıyor ? Kapanma sorununun sebebi bir Windows hizmeti olan Data Execution Prevention (DEP) (Veri Yürütme Engellemesi)'dir. DEP'i NEDİR NASIL ÇALIŞIR ? DEPCasus yazılım ve virüslerden PC'yi korumayı sağlayan Windows yazılımıdır DEP'i KAPATIRSAM SORUN OLURMU ? Hayırolmaz.Antivirüs yazılımınız olsun yeter. DEP'i Nasıl Kapatabilirim ? RESİMLİ ANLATIm Windows+R tuşuna birlikte basarak çalıştır'ı açıyoruz. Ordaki Ekrana bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff kodunu yapıştıralım ve enterleyelim Daha Sonra işlem Gerçekleştirildi Yazısı Gelicek. Ve Bu Kadar Arkadaşlar. Ve Oyunumuza Girelim.
13 Şub 2017 #2 PikaGO4434 P Üye Katılım 2 Şub 2017 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Yazdığım zaman anında kapanıyor ne yapmalıyım Oyla 0 Olumsuz oyla
13 Şub 2017 #3 Fraude Uzman Üye Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 207 Tepki puanı 3 Ödüller 10 9 HİZMET YILI Kardeş Şimdi GP Farmerde Atmıyacak mı ? Hata Vermeden Atma Olayı Kardeş Konuya Şunu Ekle Cmd yi Yönetici Olarak Çalıştırın Yaz Yoksa Olmuyor. Ben Yaptım. Eğer Olursa Senin O Ellerin Dert Görmesin Oyla 0 Olumsuz oyla
Kardeş Şimdi GP Farmerde Atmıyacak mı ? Hata Vermeden Atma Olayı Kardeş Konuya Şunu Ekle Cmd yi Yönetici Olarak Çalıştırın Yaz Yoksa Olmuyor. Ben Yaptım. Eğer Olursa Senin O Ellerin Dert Görmesin