5 Nis 2018 Yasaklandı #1 WP Hack W Onaylı Üye Katılım 31 Mar 2018 Mesajlar 140 Tepki puanı 25 Yaş 27 8 HİZMET YILI Evet Arkadaslar Herkese Merhaba beni bilen bilir , Kural tanımam ve sınırlara tabii olmam bundan dolayı yeni özellikler Yaparım Bugünde Bazı lamer arkadaslar bana Kendince laf attılar , yok sen pointer bulamazsın vs . vs. Bende onlara Alasını bulurum oyunun haritasını değiştiririm dedim ve Buyursun o lamer arkadaslar. Her neyse Böyle pointerlerin devamı gelicektir ( Eski chams 'a benziyor öyle değilmi ? ) ( belkide Pointer eski chamsla çelişkilidir ) Bu pointeri bulmak aşırı basittir , Ama Mantık ister.
Evet Arkadaslar Herkese Merhaba beni bilen bilir , Kural tanımam ve sınırlara tabii olmam bundan dolayı yeni özellikler Yaparım Bugünde Bazı lamer arkadaslar bana Kendince laf attılar , yok sen pointer bulamazsın vs . vs. Bende onlara Alasını bulurum oyunun haritasını değiştiririm dedim ve Buyursun o lamer arkadaslar. Her neyse Böyle pointerlerin devamı gelicektir ( Eski chams 'a benziyor öyle değilmi ? ) ( belkide Pointer eski chamsla çelişkilidir ) Bu pointeri bulmak aşırı basittir , Ama Mantık ister.
5 Nis 2018 Yasaklandı #2 Fight5Freedom F Banlı Üye Katılım 1 Ağu 2017 Mesajlar 1,283 Çözümler 3 Tepki puanı 419 8 HİZMET YILI İlginç
5 Nis 2018 Yasaklandı #3 xArdaReyizz X Uzman Üye Katılım 24 Haz 2017 Mesajlar 183 Tepki puanı 11 Yaş 31 8 HİZMET YILI Hocam dinazor hilesini göstereydin bari
5 Nis 2018 #4 om3rcan O Griffin Premium Katılım 3 Mar 2017 Mesajlar 1,378 Çözümler 1 Tepki puanı 1,001 Ödüller 12 Sosyal 9 HİZMET YILI Oyun haritasını değiştiriyor beyler dağılın adam king ? Son düzenleme: 5 Nis 2018
5 Nis 2018 Konuyu başlatan Yasaklandı #5 WP Hack W Onaylı Üye Katılım 31 Mar 2018 Mesajlar 140 Tepki puanı 25 Yaş 27 8 HİZMET YILI nightstar' Alıntı: Oyun haritasını değiştiriyor beyler dağılın adam king ? Genişletmek için tıklayın ... Sen oyun dosyalarını düzenliyorsun . Ben pointer aracılığıyla tüm haritalardaki Görüntüyü değiştiriyorum.
nightstar' Alıntı: Oyun haritasını değiştiriyor beyler dağılın adam king ? Genişletmek için tıklayın ... Sen oyun dosyalarını düzenliyorsun . Ben pointer aracılığıyla tüm haritalardaki Görüntüyü değiştiriyorum.
5 Nis 2018 #6 om3rcan O Griffin Premium Katılım 3 Mar 2017 Mesajlar 1,378 Çözümler 1 Tepki puanı 1,001 Ödüller 12 Sosyal 9 HİZMET YILI Wg Hack' Alıntı: Sen oyun dosyalarını düzenliyorsun . Ben pointer aracılığıyla tüm haritalardaki Görüntüyü değiştiriyorum. Genişletmek için tıklayın ... Ok
Wg Hack' Alıntı: Sen oyun dosyalarını düzenliyorsun . Ben pointer aracılığıyla tüm haritalardaki Görüntüyü değiştiriyorum. Genişletmek için tıklayın ... Ok
5 Nis 2018 #7 OYUNcuuu!!! O :D Süper Üye Katılım 30 Mar 2018 Mesajlar 1,199 Tepki puanı 416 Ödüller 7 8 HİZMET YILI Vay be helal olsun