- Yasaklandı
-
Yeni büyülere yönelelim artık eskiler haz vermiyorbütün büyüyü bozdun
Heryerde bu var zaten sadece güncel olanları alıp paylaştım budamı alıntı ?alıntı yaptığın yeride yaz sıkıntı çıkmasın.
Yararlı.
Görmedim knk kusura bakma ama millet görsünde gelişsinArkadaş bi konu açmadan önce foruma bakım daha önceden açılmış mı açılmamış mı diye, yüzlerce kez aynı konuyu açmaktan sıkılmadınız mı..
Pm attım bak bidaha kolay yolları var
Teşekkürler reiskolay gelsin saol
Konular sürekli anasayfada kalmadığı için tekrar tekrar paylaşmak güzel olabilir.En azından daha çok kişi bilgileniyorArkadaş bi konu açmadan önce foruma bakım daha önceden açılmış mı açılmamış mı diye, yüzlerce kez aynı konuyu açmaktan sıkılmadınız mı..
paylasımın için bişi demiyorum da paylasım yapmaya deymiyor neden dicek olursan gene dayanamadım söylim bari adam tutmuş konu açmıs on numara hile YAZDIM super oldu super calısıyor falan diyor ve yazdım diyor form1 sayfasını kapatmış konu açmış kayboldu nasıl açıcam diye şimdi sorarım ben bu şahsiyete hileyi yazıyorsun kodluyorsun form1. kapatıpda nasıl acıldıgını bilmiyorsun bu nasıl bir ironi ya o yüzden yagmurlu havada su vermem vallahaYeni büyülere yönelelim artık eskiler haz vermiyor
Bu konuda haklısın teşekkür ederimKonular sürekli anasayfada kalmadığı için tekrar tekrar paylaşmak güzel olabilir.En azından daha çok kişi bilgileniyor
Knk haklısın bak bu konuda ama millet hazır bekliyor araştırma yapmıyorki araştırma yapsalar bizden daha iyi olurlar emin ol bakpaylasımın için bişi demiyorum da paylasım yapmaya deymiyor neden dicek olursan gene dayanamadım söylim bari adam tutmuş konu açmıs on numara hile YAZDIM super oldu super calısıyor falan diyor ve yazdım diyor form1 sayfasını kapatmış konu açmış kayboldu nasıl açıcam diye şimdi sorarım ben bu şahsiyete hileyi yazıyorsun kodluyorsun form1. kapatıpda nasıl acıldıgını bilmiyorsun bu nasıl bir ironi ya o yüzden yagmurlu havada su vermem vallaha
heryerde kelimeleri bile aynı olan mı var?Heryerde bu var zaten sadece güncel olanları alıp paylaştım budamı alıntı ?
şaka gibi ya pointer diye dileniyorsunuz şimdide artislik yapıyorsunuz ama suç sizde degil paylaşanda ben her zaman söylüyorumheryerde kelimeleri bile aynı olan mı var?
benim dilendiğimi ne zaman gördünşaka gibi ya pointer diye dileniyorsunuz şimdide artislik yapıyorsunuz ama suç sizde degil paylaşanda ben her zaman söylüyorum
genel konuştum isim vermedim neyse BUYUKSUNUZ siz yaparsınızbenim dilendiğimi ne zaman gördün
Anlatamadım galiba kelimeler aynı güncel olanları aldım sadece anladınmı ?heryerde kelimeleri bile aynı olan mı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?