wolftü R13 Hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI

1. :kullan: Xıgncode Dolarken Hileyi Yönetici Olarak Çalıştırın :yazı:özellik: Hilenin ÖzellikleriName Esp: Rakiplerinizin İsimlerini Duvardan Görebilirsiniz.Tek Atma: Herkesin Canı 0 Olur Bu Sayede Tek AtabilirsinizÖlümsüzlük: Ölümsüz OlursunuzWallShot: Rakiplerinizi Duvardan VurabilirsinizAlways HeadShot: Rakibe Sıktığınız Her mermi Kafasına GiderSpeed: Hızlı Hareket Edip Ateş EdebilirsinizYp Booster: Kükrediğinizde Yp + 400 OlurRapid Gun: Jarjör DegiştirmezsinizUnderGround: Ctrl Tuşuna Basdığınızda Yerin Altına İnersinizNo Gravity: Yerçekimini EngellerAnti Chat Ban: Sınırsız Mesaj YazabilirsinizNo Recoil: Silahınız Hiç SekmezFly Lader: Merdivenlere Çıkıyormuş Gibi UçarsınızNo Clip: Duvarlardan GeçebilirsinizRespaw: Öldüğünüz Yerde Doğa BilirsinizAuto Rapid Fire: Otomotik Hızlı Ateş EderBase Hack: F1 İle Başlangıça DönebilirsinizGod Mode: Oyundaki Herkes Yerine Sabitlenir Ve Rakipleriniz Sizi ÖldüremezTeamkill: Takım Arkadaşlarınızı ÖldürebilirsinizCrosshair: Ekranın Ortasında Nişan Aktif OlurWolf Dash Sl: Duvardan Gitdiğinizde Yukarı Aşağı KayabilirsinizSlot 0SP: Tüm Slotlar 0Sp'Ye İnerKurt Topu: Sınırsız Kurt Topu AtabilirsinizMod Hack: İstediğiniz Mod Da OynayabilirsinizKurt Hack: İstediğiniz Kurt OlabilirsinizWolfview X2: Kurt Görünüşünüz X2 Olurİnf Ammo: Mermi Hiç BitmezJump x2: Yükseğe Zıplaya BilirsinizMega Jump: Çok Yükseğe Zıplaya BilirsinizWolf Ability: Koşu Tutunma Takla Özelliğine Sahip OlursunuzEarly Respaw: Öldüğünüzde Hızlı Doğabilirsiniz Jump Speed: Hızlı ZıplayabilirsinizNo Spread: Mermi Hiç Sekmez3RD Wolf: İnsan Da Kurt Gibi Görünüş OlurRapid Fire: Hızlı Ateş EdersinizNo Fall Damege: Yere Düştüğünüzde Canınız Gitmez:not: Envanter Hilesini Kullanmıyor iseniz aimbotu kapatabilirsinizOdaya Girdikden Sonra Aktif Edeceğiniz ÖzelliklerTakla F2 Tuşu İle Aktif EdebilirsinizTeamkill F3 Tuşu İle Aktif EdebilirsinizAlways Headshot Ve Yp Booster F4 Tuşu İle Aktif EdebilirsinizÖlümsüzlük F6 Tuşu İle Aktif EdebilirsinizTek Atma F7 Tuşu İle Aktif Edebilirsiniz
  • God Mode F8 Tuşu İle Aktif Edebilirsiniz 
  • :resim:
  • PQJzDQ.png
:indir:

http://s4.dosya.tc/server3/lbadki/IBERKAYBEYI_HACKS.exe.html
https://www.virustotal.com/tr/file/b99bec81c833952c50e106befacd6897b05d42534e5a1d52223b0b2cc341a707/analysis/1472735839/​

1. :resim:
  2. oE4ajQ.jpg
G3Mg0V.jpg

Üye
9 HİZMET YILI
RE: wolftü R13 Hack *****

hackerSahti TS Yükleyeceğim Bekleyebilir Misin?

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI

kardeş senin hilen değil sanırım

hileli adamın bu

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI

Kusura Bakma ama forumda ***** ve torrent paylaşım yasak !

Üye
9 HİZMET YILI

ok güzel vvalla  HİLELERİNİZ

Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI

yazıları daha düzenli bir şekilde yazar mısın ?

Uzman Üye
9 HİZMET YILI

hileliadam cracklentirmiş bro project başlacak ***** program kodlama bulmadı veya kilit :D.aD:as:DAS
Botu için Yakındaki GELECEK!
Video!!: KDdOmFcRl0c

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI

ByHakikiDost' Alıntı:
hileliadam cracklentirmiş bro project başlacak ***** program kodlama bulmadı veya kilit :D.aD:as:DAS

hiç bir şey anlamadım aga bu ne şimdi videodanda anlamadım oyunda sürekli çalıştırma gp botu gibi bişimi nader abinin yaptı gibi

Uzman Üye
9 HİZMET YILI

HileliAdam851' Alıntı:
ByHakikiDost' Alıntı:

hiç bir şey anlamadım aga bu ne şimdi videodanda anlamadım oyunda sürekli çalıştırma gp botu gibi bişimi nader abinin yaptı gibi

:D

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI

ByHakikiDost' Alıntı:
HileliAdam851' Alıntı:
ByHakikiDost' Alıntı:

aga harika olmamış desem yalan olmaz heralde :p  Bir şey açmadım bi wlp modu var bide normal mod var ikisinide denedim oyunda f1 basıyon fareyi kımıldatamıyon bile odadayken sürekli başlat diyo wolf rush girdim aynı şey ben hiç bişey anlamadım bomba kurmaylan hem ne alakası var adam gelse öldürse ne olcak :D

Uzman Üye
9 HİZMET YILI

HileliAdam851' Alıntı:
ByHakikiDost' Alıntı:
HileliAdam851' Alıntı:
ByHakikiDost' Alıntı:

aga harika olmamış desem yalan olmaz heralde :p  Bir şey açmadım bi wlp modu var bide normal mod var ikisinide denedim oyunda f1 basıyon fareyi kımıldatamıyon bile odadayken sürekli başlat diyo wolf rush girdim aynı şey ben hiç bişey anlamadım bomba kurmaylan hem ne alakası var adam gelse öldürse ne olcak :D
HİLELİADAM R13 hack paylaş hiç yok :D

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI

ByHakikiDost' Alıntı:
HileliAdam851' Alıntı:
ByHakikiDost' Alıntı:
HileliAdam851' Alıntı:
ByHakikiDost' Alıntı:

HİLELİADAM R13 hack paylaş hiç yok :D
Ne alaka la ben bişi anlamadım şu yaptın şeyin bi cevabını veriver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...