9 Nis 2017 #1 Walsy W Üye Katılım 18 Mar 2017 Mesajlar 27 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Biliyorsunuz arkadaşlar,Real Inventory seçeneğini aktif ettiğinde envanterden çıkamayanlar var.Bunun çözümünü söyleyeceğim. 1-Envanterinizi dizin 2-EDS yerine basın sonra EDS'den çıkın. 3-Odalar bölümünden devam edeceksiniz. (Oyuna girmeden önce envantere girip envanter kaydolmuş mu diye bir bakın,yoksa kaydolmama sorunu olabiliyor.)
Biliyorsunuz arkadaşlar,Real Inventory seçeneğini aktif ettiğinde envanterden çıkamayanlar var.Bunun çözümünü söyleyeceğim. 1-Envanterinizi dizin 2-EDS yerine basın sonra EDS'den çıkın. 3-Odalar bölümünden devam edeceksiniz. (Oyuna girmeden önce envantere girip envanter kaydolmuş mu diye bir bakın,yoksa kaydolmama sorunu olabiliyor.)
9 Nis 2017 Yasaklandı #2 Memorysevdası M #Derken Besmele Çek. Seçkin Üye Katılım 4 Mar 2017 Mesajlar 415 Tepki puanı 19 9 HİZMET YILI Bunu Zaten Nader11ndu Yazdı ?
9 Nis 2017 Yasaklandı #3 MassiveStroke M Banlı Üye Katılım 25 Ara 2016 Mesajlar 264 Tepki puanı 2 9 HİZMET YILI Aynen Nader11ndeu yazdı memorysevdası doğru yazmayı öğren sende gel
9 Nis 2017 #4 cemiledsk0101 C Üye Katılım 8 Nis 2017 Mesajlar 0 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI kardeşilerim lütfen hle linki nerede söylermisiniz
9 Nis 2017 Konuyu başlatan #5 Walsy W Üye Katılım 18 Mar 2017 Mesajlar 27 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Pardon beyler görmemişim kusura bakmayın da güncel olarak burada dursun göremeyenler buradan bakar. cemiledsk0101' Alıntı: kardeşilerim lütfen hle linki nerede söylermisiniz Genişletmek için tıklayın ... nader11ndeu daha önce yazmıştı da şuan göremiyorum ben. download.memoryhackers.org adresinden indirebilirsin.
Pardon beyler görmemişim kusura bakmayın da güncel olarak burada dursun göremeyenler buradan bakar. cemiledsk0101' Alıntı: kardeşilerim lütfen hle linki nerede söylermisiniz Genişletmek için tıklayın ... nader11ndeu daha önce yazmıştı da şuan göremiyorum ben. download.memoryhackers.org adresinden indirebilirsin.
10 Nis 2017 #6 xBETHMORE X Üye Katılım 4 Nis 2017 Mesajlar 27 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Muhabbet bölümüne hata yazan kardeşim konukasma.exe D