Onaylı Üye
yardım edin lütfennn!!!loaderi acıyorum wolftü reborna giriyorum injetcd edip oyuna giriyom oyunda bişe acılmıyor ins basıyom del basıyom home basıyom hile menüsü yok aynı şekilde zuladada aynısı oluyor ama sadece reborn ve zulada diğerleri çalısıyor
hayır kardeşim öle deil zulu hilesindede ekran yok dün başkası denedi zulu oluyor dedi reborn da oluyor dedi bende 2 side olmuyor öncedende olmuyordu zatenhile yeni olduğundan sorunlar var bendede loader açılmıyor
olmuyo kardeşim indirdim yeniden 2 sinide yok gene olmuyorBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap9 Kur Pc Ne Öle Dene
virüs programı yok defender de devre dışı ve direxT 9 ve 11 ide yükledim gene olmadıDirexT 9 indir olmasssa 11 indir gine olmassa Defender gibi virüs programlarını kapatıp dene
hileyi seçtıkden sonra load butonunun yanındaki configure ye bas 0 olan rakamı 3 yap öyle girmeyi denevirüs programı yok defender de devre dışı ve direxT 9 ve 11 ide yükledim gene olmadı
Siteye giriş yapman lazım öyle oluyor ve adblocker addefender gibi eklentileri kapatman lazımabilerim ben ADS onayını yapamıyorum . siteye giriş diyor girdim ama hala o yazı çıkıyor virüs korumuları kappatdım loaderi silip yükledim olmadı defenderi de kappatım sonuç aynı
gene olmadıhileyi seçtıkden sonra load butonunun yanındaki configure ye bas 0 olan rakamı 3 yap öyle girmeyi dene
gardas bilgisayarını at cöpe gitsingene olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?