Browse Games kısmından oda seçmelisin.nasıl girecez biraz detaylı anlatırmısın bende girecem
evetserver suan acıkmı
bu araçla wolftü'in dosyalarını unpack edip daha sonra map'i fbx çevirdim tabi çok hatalı bir export oldu mapi yeniden modellemem UV ve texture'leri 2k yükseltmem 1 buçuk haftamapte olmuş bu arada ne kdar uğraştın kanka buna ?
küçümseme kral yaptığın şeyi çok güzel olmuş ellerine sağlık.bu araçla wolftü'in dosyalarını unpack edip daha sonra map'i fbx çevirdim tabi çok hatalı bir export oldu mapi yeniden modellemem UV ve texture'leri 2k yükseltmem 1 buçuk haftao kadar yaptım şu map sadece yani
Helal olsun usta callabu araçla wolftü'in dosyalarını unpack edip daha sonra map'i fbx çevirdim tabi çok hatalı bir export oldu mapi yeniden modellemem UV ve texture'leri 2k yükseltmem 1 buçuk haftao kadar yaptım şu map sadece yani
oyun çıksında oyunun kodlarinin içine entegre inject, değişken koruması vs. ve extra olarak bir hile sistemi eklendimi baya zorlaşır işlergayet başarılı abi ilk deneyiminse güzel ellerine sağlık birde hilesi çıkmasın mı bunun
Şuan oda kapalı online testi yaptim, muhtemelen yeni sürüm çıkana kadar tekrar açmam.Güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık müsait olursa testine katılırım
Açta ws atakoyun çıksında oyunun kodlarinin içine entegre inject, değişken koruması vs. ve extra olarak bir hile sistemi eklendimi baya zorlaşır işler
Şuan oda kapalı online testi yaptim, muhtemelen yeni sürüm çıkana kadar tekrar açmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?