Evet hocam oluyor verdiği point doğru da her bomba kurulduğunda kapatıp açmak gerekiyor buna çözüm arıyorumRemote Defuse Bomb dediğiniz her yerden bomba çözme şeyi mi ?
Hocam Dwordu yapanlarla kendimi bir tuttuğum yok o yüzden yardım istiyorum konuyu çarptırmazsak sevinirimDwordda öyle bir sorun yok + birşey daha var demek ki
şeyde yapabilirsin o özelliği herhangi bir tuşa atayabilirsin seri şekilde aç kapa yaparHocam Dwordu yapanlarla kendimi bir tuttuğum yok o yüzden yardım istiyorum konuyu çarptırmazsak sevinirim
Hocam yorumun için çok teşekkür ederim bir de öyle deneyeyim saolasınşeyde yapabilirsin o özelliği herhangi bir tuşa atayabilirsin seri şekilde aç kapa yapar
Rica ederim bahsettiğim mantık da yapılabilir ama illa ki otomatik olsun diyorsan çözümünü bulmak için derin bir şekilde araştırma yapman gerekirHocam yorumun için çok teşekkür ederim bir de öyle deneyeyim saolasın
Teşekkürler hocam tam asmyi bilmiyorum da araştırır bulmayı denerimMemoryden değiştirmeye çalıştığından dolayı oluyordur. Asm sini bul.
Dün dediğin olay benim de aklıma geldi yaptım oldu saolasın bilgilendirme için ^_^Point i Timere Yapıştır O Hep Yeniler Ve Açıp Kapama Derdi Kalmaz
Olayı çözddüm atamaya falan yok direk checkboxu timere bağlayıp timere sadece onlu pointi yazınca oluyor teşekkürler destek olduğun içinkrdsm point e tuş ata ve timer e yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?