4 Haz 2017 Yasaklandı #1 EnlieS E Uzman Üye Katılım 15 Şub 2017 Mesajlar 246 Tepki puanı 48 Yaş 26 9 HİZMET YILI Merhaba arkadaşlar resleme pointerinin nasıl bulunduğu hakkında ataştırma yaptım ama bulamadım bilen varsa anlatabilrni uzun sürüyorsa özelden konuşalım bilen kişiyle İyi Forumlar...
Merhaba arkadaşlar resleme pointerinin nasıl bulunduğu hakkında ataştırma yaptım ama bulamadım bilen varsa anlatabilrni uzun sürüyorsa özelden konuşalım bilen kişiyle İyi Forumlar...
4 Haz 2017 Yasaklandı #2 OxiDox O Uzman Üye Katılım 23 Şub 2017 Mesajlar 274 Çözümler 1 Tepki puanı 81 9 HİZMET YILI Reslemeler Sınırsız Resleme Anında Resleme Olarak 2 Ye Ayrılıyor Sakın Bir Tanesini Bulma Diğerlerinide Bul Yoksa Anlamı Kalmaz. Örnek: Mesela Sadece Anında Reslemeyi Hacke Koydun Anlamı Kalmaz Oyla 0 Olumsuz oyla
Reslemeler Sınırsız Resleme Anında Resleme Olarak 2 Ye Ayrılıyor Sakın Bir Tanesini Bulma Diğerlerinide Bul Yoksa Anlamı Kalmaz. Örnek: Mesela Sadece Anında Reslemeyi Hacke Koydun Anlamı Kalmaz
4 Haz 2017 #3 LmaR Bilinmiyor Efsane Üye Katılım 26 Şub 2016 Mesajlar 4,271 Çözümler 3 Tepki puanı 792 Ödüller 13 10 HİZMET YILI şimdi bnde merak ettim Oyla 0 Olumsuz oyla
5 Haz 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #4 EnlieS E Uzman Üye Katılım 15 Şub 2017 Mesajlar 246 Tepki puanı 48 Yaş 26 9 HİZMET YILI Beyler ben nasıl bulunduğunu isityom siz diyonuz böyle bul şöyle bul kahvaltı yaptınızma acaba kendinizde değilsiniz Oyla 0 Olumsuz oyla
Beyler ben nasıl bulunduğunu isityom siz diyonuz böyle bul şöyle bul kahvaltı yaptınızma acaba kendinizde değilsiniz