saçma bi durum yok istiyorsan hilesizde oynuyabilirsin sana illa 300 mesaj at demiyorlar istiyorsan 300 mesaj at hileli oyna diyorlar bakış açın yanlış bencesaçma olmuş hem oyunun 10hpsi kalmış deyip hem de böyle yapmaları bence
tabikide öyle zaten bu yüzden seçkin üye yapıyorlar yaonaylı olduğu anda bence kullanıcı çok artacak
aynen kardeşim çok mantıklı böylece hile çok kullanılır suspend edilmezbence iyi yapmış kırk yılda bir wolf hilesi çıkıyordu oda 2 haftada undetectedi şimdi öyle bişey olmaz
aynı şekilde düşünüyorum bende wolftü için girdim wolftü için uğraşıyorum tarih tekerrürden ibaretmiş4 Yıldır forumdayım 5. yılıma az kaldı wolftü ile başladım seçkin olması üzücü ama hilenin akıbeti için iyi olmuş. Ayrıca forumdaki aktifliği de arttırıcaktır.
öyle tabi abartarak kullanıp nasıl zevk alıyorlar çok merak ediyorumYani tadını kaçırmadan kullansalar, bu kadar çabuk fix yemez bence
Bakalım herkes kasıyor hayırlısı olsunHaklısın kanka
Post automatically merged:
Kasmaya devam kanka
deniyorum bakalım inşallah akşama kadar olucam en geç yarın2 güne halledersin 300 yorumu hacım
İş onların tadlarına kaldıysa hile çabuk fixlenir. Normal kullanmıyorlar kiYani tadını kaçırmadan kullansalar, bu kadar çabuk fix yemez bence
maalesef kullannanların zevkine kalan bişey ama sanmıyorum öyle saniyede 20 bomba atan olucağınıİş onların tadlarına kaldıysa hile çabuk fixlenir. Normal kullanmıyorlar ki
Var kanka inan bana duvar arkası falan vuruyor herif. Belli etmeden oynasalar vallaha daha çok zevk alıcaklar.maalesef kullannanların zevkine kalan bişey ama sanmıyorum öyle saniyede 20 bomba atan olucağını
2 Gün az değil mi hacı. Şahsen ben yapamam.2 güne halledersin 300 yorumu hacım
Anlık tatmin hissiyatıhiç anlamıyorum öyle yapınca ne kazanıyor ne anlıyor çok garipler cidden
arkadaslar ben seckin uye olmama ragmen yukle botununa bastım da yuklemıyor wolftu hilesini yardımcı olurmusunz
bencede kesinlikle öyle base taramasalar belli etmeden kullansalar fix riski azalırYani tadını kaçırmadan kullansalar, bu kadar çabuk fix yemez bence. Bunun için Seçkin üye yapılmış.
Esp+Real İnventory açsalar bu kadar çabuk detected olur mu bilemiyorum. Adam kendi takım arkadaşını vurma, havada uçma, ölümsüzlük zevk alıyor musunuz? Bu kadar ayar açınca?? Tadını kaçırmadan kullansalar bu kadar hızlı fix yemez bence. Adamlar zaten oyuna karakter getirmekten başka bir şey yapmıyor
hayırlısıyla görücez bakalım umarım böyle saçma sapan şeyler ile karşılaşmayız hepimiz için hayırlısı olsunKatılıyorum ancak bunu zevkine yapanlar var cidden .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?