Seçkin Üye
Yazdıklarımı Okumadın Sanırım Zaten Kapalı Virüs Programları Ve Program Otomatik Yönetici Olarak Çalıştırıyor Boş Mesaj Yazmayın.hmmm yönetici olarak çalıştırdınmı ve deffenderi kapa güvenlik duvarınıda kapa virüs programı varsada kapa
kardeşim boş yazmıyom emin ol diye söyledim orayı :d yönetici olarak çalıştır dediğimde yazmamıssınki :d o zaman bilgisayarında sıkıntı var :dYazdıklarımı Okumadın Sanırım Zaten Kapalı Virüs Programları Ve Program Otomatik Yönetici Olarak Çalıştırıyor Boş Mesaj Yazmayın.
Hile Yeni Olduğundan Bazı Sorunları Var Bende Dıgerı Calısıyor Bu caslımıyor Zamanla Yerıne Oturur .Yazdıklarımı Okumadın Sanırım Zaten Kapalı Virüs Programları Ve Program Otomatik Yönetici Olarak Çalıştırıyor Boş Mesaj Yazmayın.
Verceğin Dosya İçin Sana Güvenemem Ne Malum Crypter YapmadığınHocam Bunu bir deneyin olmazsa yazın lütfen
Vereceğim dosyayı indir ve klasörlerine yapıştır orada ne yazıyorsa dosyaları bulup yapıştır
Bilgisayarını yeniden başlat ve direkt XFProject'i bir klasöre koy ve Yönetici olarak Çalıştır
Edit:Bu arada Windows sürümün ile alakalı
Supported OS: Windows 10 x64 [1809,1903,1909]
1606'da çalışmıyor olabilir
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ben virüs total ile koydum orayaVerceğin Dosya İçin Sana Güvenemem Ne Malum Crypter Yapmadığın
Bu verdiklerin menüsü gelmeyenler içinmiHocam Bunu bir deneyin olmazsa yazın lütfen
Vereceğim dosyayı indir ve klasörlerine yapıştır orada ne yazıyorsa dosyaları bulup yapıştır
Bilgisayarını yeniden başlat ve direkt XFProject'i bir klasöre koy ve Yönetici olarak Çalıştır
Edit:Bu arada Windows sürümün ile alakalı
Supported OS: Windows 10 x64 [1809,1903,1909]
1606'da çalışmıyor olabilir
yok kankamBu verdiklerin menüsü gelmeyenler içinmi
bu hatayı pc res atıncada düzeliyodu : dyok kankamBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bu hata için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?