Hile sorunlu kardeşim birçok kişide aynı sorun var şans işi menünün gelip gelmemesikardeş merhaba ben bütün herşeyi yaptım inject fln oyuna geldim insert batım menü gelmedi
Bnde daha sc de 2. panel açılmıyor yani açılıp kapanıyor .skardeş merhaba ben bütün herşeyi yaptım inject fln oyuna geldim insert batım menü gelmedi
aynen bende açtım kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı diye mavi ekran verdi yeniden başlattı pc yi otomatikKardeş şimdide mavi ekran veriyor wbred açınca
windows10 yapman gerek bende de oyleydıkardeş merhaba ben bütün herşeyi yaptım inject fln oyuna geldim insert batım menü gelmedi
knk vurus prgralmarını kapa düzelırşu ınsert tuşu olayını nasıl çöze biliriz bilgi olan varmı ?
windows 7 olsa daha iyi kasıo cunkuÇoğu kişi sorun yaşıyor bir çözüm getirilirse çok iyi olur.
Sadece Windows 10 olması gerekmiyo birde ek olarak Windows 10 1806+ omlası lazım.
windows 10 kullanıyorum ama düzelmedi malesef olmuyorwindows10 yapman gerek bende de oyleydı
Post automatically merged:
knk vurus prgralmarını kapa düzelır
Post automatically merged:
ARKADASLAR BU HATAYUI ALIOSANIZ WİNDOWS 10 YAPIN DUZELIR
ayn bendede de yenıden baslat oldu bendehepsini yaptım bende servise error hatası veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?