selamunaleyküm arkadaşlar. wolftüde mod bölümündeki silah modunu değiştirmek için pointer lazım. nasıl bulabiliriz. tabi normal mod hack değil, ayriyeten bu modu değiştirmek istiyorum. teşekkürler
Not: heawy weapon (ağır silah alabilme). buda işimi görebilir
En güncel bunu bulabildim forumda bir arkadaş paylaşmış dene istersen zaman alır ama diğer arkadaşlarda faydan dokunur
Konuyla pek fazla alakası yok ama sanırım onun Pointerı bulanı görmedim
En güncel bunu bulabildim forumda bir arkadaş paylaşmış dene istersen zaman alır ama diğer arkadaşlarda faydan dokunur
Konuyla pek fazla alakası yok ama sanırım onun Pointerı bulanı görmedim
sağol ama bunlar ve çok daha fazlası ver elimde, yaklaşık 200 belki daha fazla pointer var ama. daha değişik bir şeyler bulmak istiyorum. şu an için bana bu lazım, daha doğrusu ağır silah mod pointeri
bilinmeyen değeri arat modu değiştir change value bas lobide farklı yerlere gir unchange yap muhtemelen yoktur öyle bişey room key şifresiz giriş yapılabilir de kendinde değişir başkasında değişmez mod localde olması lazım
bilinmeyen değeri arat modu değiştir change value bas lobide farklı yerlere gir unchange yap muhtemelen yoktur öyle bişey room key şifresiz giriş yapılabilir de kendinde değişir başkasında değişmez mod localde olması lazım