Seçkin Üye
[font=Oswald, sans-serif]wolftü Sistem Gereksinimleri[/FONT]
wolftü Sistem Gereksinimleri; wolftü’ı oynayabilmek için gerekli olan en az ve rahat oynamanız için gereken bilgisayar özelliklerinizdir.
wolftü Minimum Sistem Gereksinimleri, oyunu açabilmeniz için bilgisayarınızın belirtilen özellikler altında olmaması gereken özelliklerdir. Bilgisayarınızın özellikleri bu özelliklerin altıdaysa maalesef ki oyunu açamazsınız.
wolftü Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri, oyunu rahat bir şekilde donma ve takılma gibi sorunlar yaşamadan oynabileceğiniz özelliklerdir. Bilgisayarınızın özellikleri Tavsiye edilen ve üzeriyse oyunu oynarken teknik sorunlar dışında sorun yaşamazsınız.
Aşağıdaki tabloda wolftü Sistem Gereksinimleri verilmiştir. Tabloyu inceleyebilirsiniz.
wolftü Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri, oyunu rahat bir şekilde donma ve takılma gibi sorunlar yaşamadan oynabileceğiniz özelliklerdir. Bilgisayarınızın özellikleri Tavsiye edilen ve üzeriyse oyunu oynarken teknik sorunlar dışında sorun yaşamazsınız.
Aşağıdaki tabloda wolftü Sistem Gereksinimleri verilmiştir. Tabloyu inceleyebilirsiniz.
Minimum ve Maksimum
Tavsiye edilenİşletim sistemi
Windows 2000
Windows XP
İşlemci
Pentium 1.4 Ghz
Pentium4 2.2Ghz veya daha üstü
RAM
1024MB veya daha üstü
1024MB veya daha üstü
Harddisk alanı
1.2 GB
2 GB
Ekran Kartı
Geforce 5700 veya daha üstü
Geforce 6800 veya daha üstü
DirectX
9.0c
Direct X 9.0c ve üzeri
[align=center]wolftü Sistem Gerekisimleri, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows işletim sistemleri için geçerlidir.
Bilgisayarınızda kasma, donma gibi sorunlar da yaşıyorsanız
Tavsiye edilenİşletim sistemi
Windows 2000
Windows XP
İşlemci
Pentium 1.4 Ghz
Pentium4 2.2Ghz veya daha üstü
RAM
1024MB veya daha üstü
1024MB veya daha üstü
Harddisk alanı
1.2 GB
2 GB
Ekran Kartı
Geforce 5700 veya daha üstü
Geforce 6800 veya daha üstü
DirectX
9.0c
Direct X 9.0c ve üzeri
[align=center]wolftü Sistem Gerekisimleri, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows işletim sistemleri için geçerlidir.
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
konumuza göz atabilirsiniz.[/align]