Wolftü sizce eskiye döner mi? [Anket]

Eskiye dönsün mü?

• Dönsün

Oy: 33 82.5%
  • Dönmesin

Oy: 7 17.5%

• Kullanılan toplam oy
    40
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bildiğiniz üzere wolftü eskiye dönücek gibi konuşmalar oluyor size bir şey sormak istiyorum aklımda kalmıştı bende eski wolfteamı seviyorum fakat bazi kişilerde nakit yatırıp diriliş v.b legend aldığı için haksız olabilir sizce
Size hangisi iyi geliyor merak ediyorum altaki nakit çekenlerin sevdiği bir şey yukarıdada nakit çekenlerin üzüleceği bir yazı
Görüşlerinizi bekliyorum wolftü eskiye mi dönsün yoksa kalsın mı?

MrComan
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
O sunuclar kalmaya devam edecek Steamde ayrı sunucu açılıcak yani şimdi hesaplar kapanmayacak

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
wolfteamın haritası küçük olduğu için hile sarmıyor harita 2 misli büyütülmeli her yer pusucu yoksa

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Eski haline dönse bile grafik açısından çok iyileştirme yapması gerekiyor. Yıl olmuş 2k21 o grafiklerle pek iş yapacağını düşünmüyorum. Yeni silah getiriyorlar silahın sesi önceki silahlarla aynı sadece tasarımı, görünümü değişik açıkçası tatmin etmiyor. Oyunun köklü bir yenilik alması lazım. Bunları zaten yapamazsa birkaç yıla Wolftü diye bir oyun göremezsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Eski haline dönse bile grafik açısından çok iyileştirme yapması gerekiyor. Yıl olmuş 2k21 o grafiklerle pek iş yapacağını düşünmüyorum. Yeni silah getiriyorlar silahın sesi önceki silahlarla aynı sadece tasarımı, görünümü değişik açıkçası tatmin etmiyor. Oyunun köklü bir yenilik alması lazım. Bunları zaten yapamazsa birkaç yıla Wolftü diye bir oyun göremezsiniz.
Haklısın aga yıl olmuş 2021 grafikleri düzeltmeleri lazım bir kaç buguda oyun tam nefislik olucak

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Ya insanlar anlamak istemiyor ama wolftü çıktığı ilk günden beri P2W , PARANI SÖK OYUNU KAZAN yapımıydı her zaman yok dirilişmiş yok og dövmesiymiş geç bunları oyunda default karakter var ve sen daha güçlü bir karakteri nakitle satıyorsun pedro gomez'den yiğit demire kadar zatne p2w oyundu sonradan bu p2w gelişti yeni içerikler geldi oyun hep aynıydı temeli ve mantığı aynı kalacak oyunun ilk çıktığıı günü de parayla güçlenme sistemi vardı hala var ben götümü yırtıyordum altınımla harcadığım saatlerimle scout pt geliştiriyordum satın alıp 1 aylık 1 aylık olarak yine de adamın zaitsevle gövdeme vurduğu hasarı ben kafasına sıkarak zor veriyordum full gelişmiş scout ile bunun yanında kurt yetenekleri ve kurtlar da var insanlar fazla saf sanırım yanlış hatırlıyorlar oyunu OYUN HER ZAMAN P2W'di ÖYLE DE KALACAK eskiye döndüğünde ne olacak özel versiyonları bile silseler oyundan yine de o default karakter ve nakitli karakter farkı scout pt vs zaitsev farkı olacak... oyuna 1 milyon saat gömmüş biriyle 200 lira gömmüş biri tamamen aynı kademededir kimse ksuura bakmasın

loş ama hoş
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
internet cafelere kaçaradık vay be :(

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Ya insanlar anlamak istemiyor ama wolftü çıktığı ilk günden beri P2W , PARANI SÖK OYUNU KAZAN yapımıydı her zaman yok dirilişmiş yok og dövmesiymiş geç bunları oyunda default karakter var ve sen daha güçlü bir karakteri nakitle satıyorsun pedro gomez'den yiğit demire kadar zatne p2w oyundu sonradan bu p2w gelişti yeni içerikler geldi oyun hep aynıydı temeli ve mantığı aynı kalacak oyunun ilk çıktığıı günü de parayla güçlenme sistemi vardı hala var ben götümü yırtıyordum altınımla harcadığım saatlerimle scout pt geliştiriyordum satın alıp 1 aylık 1 aylık olarak yine de adamın zaitsevle gövdeme vurduğu hasarı ben kafasına sıkarak zor veriyordum full gelişmiş scout ile bunun yanında kurt yetenekleri ve kurtlar da var insanlar fazla saf sanırım yanlış hatırlıyorlar oyunu OYUN HER ZAMAN P2W'di ÖYLE DE KALACAK eskiye döndüğünde ne olacak özel versiyonları bile silseler oyundan yine de o default karakter ve nakitli karakter farkı scout pt vs zaitsev farkı olacak... oyuna 1 milyon saat gömmüş biriyle 200 lira gömmüş biri tamamen aynı kademededir kimse ksuura bakmasın
Yıl olmuş 2k21 zaten oyunu oynayan da kalmadı. Wolftü'nün son çırpınışları.

Banlı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bu firma joygame değil yani iyi bir oyun olabilir. Hala ihtimal var

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bence oyunu baya oynuyon olucak eskisi gibi olursa.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Valla dönse, oynardık ya, p2w falan ama eğer p2w'yi yerinde kullanabilseler bayağı paraya gömücekler :d

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
wolftü geri dönse bile çok oyuncusu olmaz bence

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Herkes yaşını başını attı artık işe falanda başlandı eskisi gibi sarmaz. Eskiye dönse bile tutmazki.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Şuan Günümüzde wolftü Para Yatırıyorlar Deli Gibi Bence Gidip Eski Wolfteama Geçmez Adam Şahsen Ben Geçmem O Kadar Kastım Emeklerim Boşa Gider

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
eğer grafik konusunda da geliştirmeye giderse ve paralı oyuncularla parasız oyuncuların farklarını indirirse eskisinden daha iyi olur

Yaklaşıyordu Şafak
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Donerse kesinlikle,oynarim

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Oyunun eski kitlesine kazanması için komple her şeyi değiştirip wolf team remastered gibi daha iyi grafiklerle gelmesi lazım. Oyun eski günlerine dönse bile oyun eski bir oyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...