Uzman Üye
İlk çıktığı zamanlarda deli gibi oynuyorduk internet kafelerde herkes oynuyordu şuan fazla oyuncusu kalmadığını düşünüyorum.
Ben wolftüye 2013 de başlamıştım o zamanlar çok güzeldi oyun. Şimdi p2w.İlk çıktığı zamanlarda deli gibi oynuyorduk internet kafelerde herkes oynuyordu şuan fazla oyuncusu kalmadığını düşünüyorum.
İyi oyunlar dostumevet biz de arkadaşlarla toplanıp rastgele oyunlardan odalar açmaya karar verdik bu pazar takıalcaz
teşekkürler oyun önerin var mı valo lol wolf cs 16 atıyoruz 5v5lerdeİyi oyunlar dostum![]()
Bazen arkadaşımla gittiğim zaman net cafede bf2 atardık eski bir oyun ama cidden çok sarıyordu tavsiye ederim.teşekkürler oyun önerin var mı valo lol wolf cs 16 atıyoruz 5v5lerde
Özel versiyonuda geç, o kurt vs kurt da gardiyan kurdu almak için verdiğimiz çaba herşeye bedelNe günlerdi be. Özel versiyon karakter için ne kadar uğraşırdık. Elwerici SL için delirirdik. Özlenen günler...
Harbi ya. Çok özledim o zamanları ama yapacak bir şey yokÖzel versiyonuda geç, o kurt vs kurt da gardiyan kurdu almak için verdiğimiz çaba herşeye bedel