yanlış bilgi vermeyelim
Yanlış bilgi değil. Konuyu dikkatlice okursan BE/EAC HWID banlarının kaldırıldığı yazıyor. Wolftüde EAC kullandığına göre kaldırır diye düşündüm.
Merhaba konuyu dikkatli okumanızı şiddetle tavsiye ederim konu sahibi arkadaşın sürümü 21h2Yanlış bilgi değil. Konuyu dikkatlice okursan BE/EAC HWID banlarının kaldırıldığı yazıyor. Wolftüde EAC kullandığına göre kaldırır diye düşündüm.
WooferSelamunaleyküm.
Arkadaşlar wolftüde hwid banım var. 12.01.2022 tarihinde windows sürümü 21h2 ye güncellendi; bu tarihten önceki hwid spooferler bende ya çalışmıyor yada mavi ekran veriyor. Win 10, Sürüm 21H2 ile uyumlu, sorunsuz çalışan bir spoofere ihtiyacım var. Elinde olan yada önerisi olan yardımcı olursa sevinirim, teşekkürler.
Not: Lütfen konuyla alakalı bilgisi olan kişiler yorum yazsın, yoyubede var filan demeyin hepsi spam yada boş, hepsine baktım.
İsim vermek yasak.
Ücretsiz yok ama bazı spooferlar cracklenip paylaşılıyor kısa sürede fixlensede acele davranan işini görüyorücretsiz spoofer yokki piyasada varsa bulan linkini atsın buraya
Fotmat atmak işe yaramaz, donanım bilgilerini bu şekilde değiştiremezsin.bios update yapıp format atın ben bu şekilde kaldırıyorum
hocam bende 21h2 valorant için çalışırmıAleyküm selam hangi oyunda kullanılacagı önemli hocam sitenib spooferi çalışmıuor her oyunda malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?