wolftü Turkiye Clan Wslik V1.3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
:kullan:
wolftü Açın Xıgnocode3 Dolarken Hileyi Yönetici Olarak Açınız Otomatik Aktifleştire Basınız
http://memoryhackers.org/images/smilies/resim.png
7ADdRr.png

http://memoryhackers.org/images/smilies/surum.png
Ölümsüzlük Kaldırıldı Atma Problemi Gitmiştir 
:calis:
Windows XP 32-64 Bit:Çalışıyor
Windows 7 32-64 Bit:Çalışıyor
Windows 8 32-64 Bit:Çalışıyor
Windows 10 32-64 Bit:Çalışıyor
:not:
Hilede Atma Sıkıntısı Yoktur
Takla Obj Oldugundan Oyun İçinde Aktif Ediniz Ölümsüzlük De Öyle Aktif Ediniz
Bide Mavi Karakter :30238
Kırmızı Karakter : 30240
:video:
:indir:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Kardesm Takla Obj Oldugundan Oyun İçinde Aktif Ediniz Ölümsüzlük De Öyle

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Biraz Sonra Konu Açıp İsteye Göre Hile Seçimi Yapıcam Katılmayı Unutmayınız

Siz Seçimizi Yapın Hileler Hangisi Olsun ANKETİME Katılarak hangi Tür Hileyi İstediğinizi Seçin Yapalım TIKLA KONUYA GİT

Üye
9 HİZMET YILI
inşallah olur ya allah daha iyisini çıkarmayı nasip eylesin

işlem başarılı olamadı wolftü.bin diye birsürü yazı çıktı ?

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Mert Kardeş hIle güncel çalışıyor ama 2 ci oyuna başladıgımda oyundan atıyor ne anladım ben bu hıleden şimdi yapıcaksanız kafanızı yoracaksanız adam akıllı olucaksanız adam akıllı hıle yapacaksınız kimseye vakit kaybetirmiceksiniz anladın beni bak örnek veriyorum Nader11ndeu Paylaştıgı dword serisine bak bi kere kasma donma oyundan atma yok yapacaksanız onu örnek alın nasıl yapıyor bi göz gezdirin öyle vakit kaybı hileler paylaşmayın anladınmı beni.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
ALiSariyerTC' Alıntı:
Mert Kardeş hIle güncel çalışıyor ama 2 ci oyuna başladıgımda oyundan atıyor ne anladım ben bu hıleden şimdi yapıcaksanız kafanızı yoracaksanız adam akıllı olucaksanız adam akıllı hıle yapacaksınız kimseye vakit kaybetirmiceksiniz anladın beni bak örnek veriyorum Nader11ndeu Paylaştıgı dword serisine bak bi kere kasma donma oyundan atma yok yapacaksanız onu örnek alın nasıl yapıyor bi göz gezdirin öyle vakit kaybı hileler paylaşmayın anladınmı beni.

Kardes Actıgın Obj Oyun Bitiminde Kaldır Hata Olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
kardesım ılk basta tesekkurler paylasımın ıcın ancak soyle bır sorun var denılenı yapıyoruz sorun yok hıle aktıf oluyor ondada problem yok oyun odasında asagı alıp aktıflestırdıgımızde hıleyı anında yasaklı esya kullandınız hatası verıyor sureklı oyundan atıyor sorun ne olabılır yardımcı olabılırmısın mumkunse....saygılar......

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Oyuna Girerken Anti Ahh Basınız Hata Kalkıcaktı En Kısa Sürede Video Eklenecekdir

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
MertReizYt' Alıntı:
ALiSariyerTC' Alıntı:

Kardeş ben ikidebir alta alıp objyimi kaldırıcam mantıklı hileler yap kardeş yapıcaksan bak indiriyoruz kuruyoruz bir oyun oynuyoruz 2cisini oynamak için giriyoruz 2 cisinde atıyor obj yi kaldırsamda 2 de bir oyundan çık gir olmaz yani bak dword sürümleri hiç bir sıkıntı yok bomba gibi nader11ndeu bomba gibi dword serileri çıkartıyor sende öyle ol öyle hileler çıkarki bizde sana rep verelim anlatabildimmi.

MertReizYt' Alıntı:
ALiSariyerTC' Alıntı:

Kardeş ben ikidebir alta alıp objyimi kaldırıcam mantıklı hileler yap kardeş yapıcaksan bak indiriyoruz kuruyoruz bir oyun oynuyoruz 2cisini oynamak için giriyoruz 2 cisinde atıyor obj yi kaldırsamda 2 de bir oyundan çık gir olmaz yani bak dword sürümleri hiç bir sıkıntı yok bomba gibi nader11ndeu bomba gibi dword serileri çıkartıyor sende öyle ol öyle hileler çıkarki bizde sana rep verelim anlatabildimmi.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
HİLE GÜNCELLENDİ

Ölümsüzlük Kaldırıldı Atma Problemi Gitmiştir

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Varda Guncellemkle Usenıom Kardesm :D

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Anketime Katılara İstediğiniz Hileyi Secin Yapalım

wolftü XignCode3 - Bypass

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Abi Simdi Su Sorun Devam Edermi Hala Bende Bir Hata Cıkıyor Devam Cıkıs Butonları Var Devama BASTIGIMDA Hala Gelmeye Devam ediyor hata cıkısa bastıgımda kapanıyor HACK Buna Bir Carr Veya Bu Hilede Oluyomu

SANA 1 SEY DAHA DİYECEM BU YAPTIGIN HİLELERİN HİÇ BİRİ İŞE YARAMIYO BOZUK HİLE YAPIYON NADER11NDE ABİYE BAK YAPTIGI HİLELERİN HİÇ BİRİNDE ATMA wolftü.BİN YAZIYOMU SACMA SAPAN HİLE YAPIYONUZ..!!!!

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
İzMRLi35™' Alıntı:
Abi Simdi Su Sorun Devam Edermi Hala Bende Bir Hata Cıkıyor Devam Cıkıs Butonları Var Devama BASTIGIMDA Hala Gelmeye Devam ediyor hata cıkısa bastıgımda kapanıyor HACK Buna Bir Carr Veya Bu Hilede Oluyomu

SANA 1 SEY DAHA DİYECEM BU YAPTIGIN HİLELERİN HİÇ BİRİ İŞE YARAMIYO BOZUK HİLE YAPIYON NADER11NDE ABİYE BAK YAPTIGI HİLELERİN HİÇ BİRİNDE ATMA wolftü.BİN YAZIYOMU SACMA SAPAN HİLE YAPIYONUZ..!!!!

Sizin Sacma Sapan hile Dediğiniz Pointler iÇıkarmak Zor Kodlamak Zor Size Beleşe Sunuyoruz Siz Yapamıyorsunuz Vide Yükleniyor

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
kardeş adam resl atabılıyomuyuz bu hılede bıde sılah yere atılıyomu bıde kafa yarım gozukmez dımı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...