Wolftü Ücretsiz Hile Var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
Selamlar, Wolftü'nün biliyorum çok fazla kitlesi yok, oyunu oynayan pek kalmadı ama hala ücretsiz bir hile var mıdır diye soruyorum. Sitede 1 tane biliyorum ama onda sadece insan versiyonu için var. Kurt için envanter ayarlayabildiğimiz bir hile varsa paylaşırsanız sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
EAC FaceIT Vanguard gibi hile korumalı oyunlarını read write erişmesi için en önemli imzalı driver kullanıyor fakat İmzalı driver yaklaşık 1500 dolar satılıyor. EAC korumalı oyunlarda ücretsiz hilesi yok. Hileyi public olarak paylaşınca hızlı driver'i detected olur. Detected imzali driver kullanırken bile oyundan atar.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
dostum bu oyunda hileye erişmek zor bi uzman yazılımcıdan dolarına kıyıp baya para basman lazım ancak öyle hilene kavşursun

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ücretsiz bulabileceğin imkan vermiyorum paraya kıyıp alman gerekiyor maalesef :)

Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Eskiden formda mevcut tu ama şuan da maalesef kaldırıldı arkadaşların da dediği gibi bu tarz oyunların korumaları daha etkin o yüzden bi miktar para harcanması gereken konular. İşin kısasa bizlerde çok isteriz güvenilir ücretsiz bir hile ama herşey hile değil bilek te olması lazım.

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Var ama farklı kaynaklarda kesin çalışıyor wolftu op hackdi adi sanirsam ama en iyisi burada çıkana kadar bekle memory hackers gibi site bulamazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...