- Konuyu başlatan
- Yasaklandı
-
reis pcm win7 olmasaydı bende ünlü olabilirdimMalum hile win7 de çalışmayınca o kötü oldu.
duvar harbiden sinir bozucu olmuş win 7 de hile olmuyor maalesef ama ben seni ünlü ederim istersen mh moderatörü servous kraldır felan oyunda ama adamlar fena küfrediyor foruma gelir küfür ederler birdeDizi olarak yayınla hergün seyredelim
Birazcık adamları görüp vursan duvarlardan inmiyorsun hiç
İnsan güzel bi adam alır şöyle ya
♥♥♥
duvar harbiden sinir bozucu olmuş win 7 de hile olmuyor maalesef ama ben seni ünlü ederim istersen mh moderatörü servous kraldır felan oyunda ama adamlar fena küfrediyor foruma gelir küfür ederler birde
Reis son noktayı koymuşEee, foruma gelip küfrederlerse burda "Servous" diye bir moderatorün olduğunu unutmasınlar derim xd. En geç 5dkya banned. Bu arada öyle akstrasyonlara gerek yok düşünmen yeter
ben hem oynayıp ızleyıcı modunda nasil video çekicemki bilmiyorum adamın düşüncesizligi diyelimtakımım da hile var diye video atan bi insan neden yorumları kapatır kibu sen olmayasın sakın kendi kendine çekip atmışsın işte yorumları açıp adama sövdürmek varken neden kapatırki yorumları bi insan bu video bana çok mantıksız geliyor
kamera seni kilolu göstermişvideomu youtube a atmışlar ünlü oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?