Böyle hilelerde asembly değiştirmen yeterli olucak sınırsız kullan.ellerine sağlık cok güzel fakat ban durumu nasıl olcak yakalanırmı?
Wolftü TR serverinde Nick değiştirme engellendiği için 3.parti yazılımlara bunu yansıtamıyoruz.hocam bu nick değiştirme varya 2017'de hilede vardı o tekrardan gelsin yav çok güzeldi
Wolftü TR serverinde Nick değiştirme engellendiği için 3.parti yazılımlara bunu yansıtamıyoruz.
kardeşim belirttiğim gibi vb.net olduğu için hazır tema kullanıyorum.C++ geçtiğim zaman zaten kendi tema mı oluşturacağım.neden kendi temanı kodlamıyorsunda neden hazır tema ?
Ban sorunu şimdilik olacağını düşünmüyorum.Ancak Dword gibi geliştiricilere sorun yaratan bir hile olduğu zaman ban sorunu ortaya çıkacaktır.ellerine sağlık cok güzel fakat ban durumu nasıl olcak yakalanırmı?
Wallshot vb.net sürümü sürecinde gelmeyecektir.C++ geçtiğimiz zaman tüm özellikler bulunacaktır.Wall Shot Gelicekmi
Wallshot vb.net sürümü sürecinde gelmeyecektir.C++ geçtiğimiz zaman tüm özellikler bulunacaktır.
Loader şuan hazır durumda sadece özellikleri tamamlıyorum belirttiğim gibi loaderda uzaktan erişim olmadığı için hileye güncelleme geldiği zaman loaderi tekrar indirmeniz gerekecektir.Tamam Loader ne zaman hazır olur?
moderator report hack olacakmı wolftu hackta zulada yapmışlardı report hackı bunda neden yapılmasınki??Merhaba arkadaşlar wolftü için üzerinde çalıştığım vb.net kodlama dili olan bir proje var ve proje işlevi devam etmekte.
Sözü fazla uzatmayacağım.
Basit bir loader sistemi ve basit bir onay sistemi olacak.
Loader'a uzaktan erişim sistemi şimdilik bulunmamakta.
Onay sistemi ise loader açtığımızda "memoryhackers.org" adresine girmeni yeterli olacaktır.
Eğer proje tutulursa loader'a uzaktan erişim eklenecek ve c++ kodlama diline geçilecek.
*Loader sisteminde uzaktan erişim olmadığı için ben hileyi güncellediğim zaman loader'i tekrar indirmeniz gerekecektir.
Eğer isterseniz proje bittiği zaman loader tabanlı değil direk hileye geçiş tabanlı olarak sizlere sunabilirim bunun için ankette oy kullanabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 6333
RAPİD FİRE varmı veya BASE TARAMA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?