23 Ara 2016 #1 TRCmon T Üye Katılım 25 Kas 2016 Mesajlar 49 Tepki puanı 3 9 HİZMET YILI Merhaba arkadaşlar konu başlığında belirttiğim gibi ben oyuna leptop'tan giriyorum ama ana sayfası küçük oyuna girdiğim zaman tam ekran oluyor sabahtan beri bütün konuları,siteleri gezdim hepsini denedim olmuyor yardım edermisiniz
Merhaba arkadaşlar konu başlığında belirttiğim gibi ben oyuna leptop'tan giriyorum ama ana sayfası küçük oyuna girdiğim zaman tam ekran oluyor sabahtan beri bütün konuları,siteleri gezdim hepsini denedim olmuyor yardım edermisiniz
23 Ara 2016 Konuyu başlatan #2 TRCmon T Üye Katılım 25 Kas 2016 Mesajlar 49 Tepki puanı 3 9 HİZMET YILI Arkadaşlar Bilen yok mu ya
28 Ara 2016 Konuyu başlatan #3 TRCmon T Üye Katılım 25 Kas 2016 Mesajlar 49 Tepki puanı 3 9 HİZMET YILI Arkadaşlar ilgilenen yok mu acaba bir yardım etseniz
28 Ara 2016 #4 AimCraviTe A Uzman Üye Katılım 17 Kas 2015 Mesajlar 265 Tepki puanı 9 Ödüller 8 10 HİZMET YILI laptop kullaniyorsan imkansız bende sırf wolftü oynamak için 8.1 geçtim xd
28 Ara 2016 Konuyu başlatan #5 TRCmon T Üye Katılım 25 Kas 2016 Mesajlar 49 Tepki puanı 3 9 HİZMET YILI AimCraviTe' Alıntı: laptop kullaniyorsan imkansız bende sırf wolftü oynamak için 8.1 geçtim xd Genişletmek için tıklayın ... Şimdi Benim Windows Sürümü Düşürmem gerekiyor öylemi Aman allahım
AimCraviTe' Alıntı: laptop kullaniyorsan imkansız bende sırf wolftü oynamak için 8.1 geçtim xd Genişletmek için tıklayın ... Şimdi Benim Windows Sürümü Düşürmem gerekiyor öylemi Aman allahım
28 Ara 2016 #6 Emir74 E Uzman Üye Katılım 15 Şub 2016 Mesajlar 225 Tepki puanı 0 Ödüller 5 10 HİZMET YILI AimCraviTe' Alıntı: laptop kullaniyorsan imkansız bende sırf wolftü oynamak için 8.1 geçtim xd Genişletmek için tıklayın ... güldürdün eminmisin ben şuan leptoptayım ama wolftü a tam ekran girebiliyorum.
AimCraviTe' Alıntı: laptop kullaniyorsan imkansız bende sırf wolftü oynamak için 8.1 geçtim xd Genişletmek için tıklayın ... güldürdün eminmisin ben şuan leptoptayım ama wolftü a tam ekran girebiliyorum.
28 Ara 2016 Konuyu başlatan #7 TRCmon T Üye Katılım 25 Kas 2016 Mesajlar 49 Tepki puanı 3 9 HİZMET YILI Emir74' Alıntı: AimCraviTe' Alıntı: laptop kullaniyorsan imkansız bende sırf wolftü oynamak için 8.1 geçtim xd Genişletmek için tıklayın ... güldürdün eminmisin ben şuan leptoptayım ama wolftü a tam ekran girebiliyorum. Genişletmek için tıklayın ... Kardeş Nasıl yaptın yardımcı olurmusun ?
Emir74' Alıntı: AimCraviTe' Alıntı: laptop kullaniyorsan imkansız bende sırf wolftü oynamak için 8.1 geçtim xd Genişletmek için tıklayın ... güldürdün eminmisin ben şuan leptoptayım ama wolftü a tam ekran girebiliyorum. Genişletmek için tıklayın ... Kardeş Nasıl yaptın yardımcı olurmusun ?
28 Ara 2016 #8 Emir74 E Uzman Üye Katılım 15 Şub 2016 Mesajlar 225 Tepki puanı 0 Ödüller 5 10 HİZMET YILI TRCmon' Alıntı: Emir74' Alıntı: güldürdün eminmisin ben şuan leptoptayım ama wolftü a tam ekran girebiliyorum. Genişletmek için tıklayın ... Kardeş Nasıl yaptın yardımcı olurmusun ? Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim uzun iş googleden olmayan şey yok.Armut piş ağzıma düş yok
TRCmon' Alıntı: Emir74' Alıntı: güldürdün eminmisin ben şuan leptoptayım ama wolftü a tam ekran girebiliyorum. Genişletmek için tıklayın ... Kardeş Nasıl yaptın yardımcı olurmusun ? Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim uzun iş googleden olmayan şey yok.Armut piş ağzıma düş yok
28 Ara 2016 Yasaklandı #9 Chronic C Efsane Üye Katılım 13 Ara 2015 Mesajlar 1,048 Tepki puanı 6 Yaş 30 10 HİZMET YILI Emir74' Alıntı: TRCmon' Alıntı: Kardeş Nasıl yaptın yardımcı olurmusun ? Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim uzun iş googleden olmayan şey yok.Armut piş ağzıma düş yok Genişletmek için tıklayın ... İnsanlara yardım ediyorsan et, etmiyorsan yorum kasma burda. Tekrarladığın takdirde banlanacaksın.
Emir74' Alıntı: TRCmon' Alıntı: Kardeş Nasıl yaptın yardımcı olurmusun ? Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim uzun iş googleden olmayan şey yok.Armut piş ağzıma düş yok Genişletmek için tıklayın ... İnsanlara yardım ediyorsan et, etmiyorsan yorum kasma burda. Tekrarladığın takdirde banlanacaksın.