Bedava Takla Uzas Legend VB Şeyler Var Ve EAC Yok Daha Ne İstiyorsun?ne yani arap sunucusunda para ile değil mi çoğu şey
Diğer Dilleri Anlamak Zor Bu Nedenle Başka Kaynaktan Araştırmanı Tavsiye Ederdim.Ben Sana Burdan Bilgi Vermem Zor Olurben de kullanabilir miyim nasıl kullanacağız bilmiyordum
Evet Ama Arabic Serveri Olduğu İçin Hiçbir Şey Anlamıyorum.wolftü.bin hile kullanırken gelen bir hata mı ?
wolftü Arap İçin VPN Gerekmiyorvpn ile wolftünün arap sitesi (varsa) girip ordan indir wolftüyü
o işlere hiç girişmediğim için vpn gereklimi tam olarak hakim değilim ama arap sitesinden indirirse sorun kalmayacağından eminimwolftü Arap İçin VPN Gerekmiyor
Bende wolftü Arabic Hata Verdiği İçin Wolftü Latino İndiriyorum.ben şimdi internete wolftü arabic yazdım indiriyor
Reis Oyun İçi Olduğu İçin Kopyalanmıyor.reis translate falan da olmuyor mu
Gugulda Yokki Olsa İndirirdimOnu yanlış değilsem googleden indirip oyun klasörüne atcan
Arapça Biliyosan Sen Çevir Oyun İçinde Çıkıyor Kopyalanmıyor Arapça Yazıyor.o zaman çeviriden bak veya hileyi silip yeniden yükle
Türkiye Artık Hilesiz Veya Nakitsiz Oynanmaz Bende Bu Nedenle Farklı Sürümleri Oynuyorum.vay be hala wolftü oynanıyo mu xd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?