24 Ocak 2016 #1 JOKER54 J Üye Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 13 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI wolftü DWORD HACKI ÇALIŞTIYORUM GİRİYOR ÇOK RAHAT AMA KAMP SEÇME YERİNDE OYUNDAN ATIYOR. SONRA HİLESİZ DENEDİM YİNE AYNI ŞEKİLDE ATILDIM YARDIMCI OLABİLECEK VARMI...
wolftü DWORD HACKI ÇALIŞTIYORUM GİRİYOR ÇOK RAHAT AMA KAMP SEÇME YERİNDE OYUNDAN ATIYOR. SONRA HİLESİZ DENEDİM YİNE AYNI ŞEKİLDE ATILDIM YARDIMCI OLABİLECEK VARMI...
24 Ocak 2016 #2 AyKapris A Seçkin Üye Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 331 Tepki puanı 2 Ödüller 6 10 HİZMET YILI Oyunu sil tekrar yükle dosyalarıyla oynamışsın.
24 Ocak 2016 Konuyu başlatan #3 JOKER54 J Üye Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 13 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Cvp: RE: wolftü YARDIM edenin repini veririm iCaprice' Alıntı: Oyunu sil tekrar yükle dosyalarıyla oynamışsın. Genişletmek için tıklayın ... daha 1 saat önce silip yükledim ve arkasından oyuna girdim direk bu hatayı aldım.
Cvp: RE: wolftü YARDIM edenin repini veririm iCaprice' Alıntı: Oyunu sil tekrar yükle dosyalarıyla oynamışsın. Genişletmek için tıklayın ... daha 1 saat önce silip yükledim ve arkasından oyuna girdim direk bu hatayı aldım.
24 Ocak 2016 #4 Sharingan S Üye Katılım 26 Ara 2015 Mesajlar 24 Tepki puanı 0 Ödüller 6 Yaş 28 10 HİZMET YILI Alakası Yok bendede öyle bekle sunucularla alakalı o biraz bekle örnek bende girişe basıyorum oyun açılmıyor ama sonra düzeliyor sonra yine oluyor
Alakası Yok bendede öyle bekle sunucularla alakalı o biraz bekle örnek bende girişe basıyorum oyun açılmıyor ama sonra düzeliyor sonra yine oluyor