23 Mar 2017 Yasaklandı #1 GameMafia G Ultra Üye Katılım 14 Ağu 2016 Mesajlar 821 Tepki puanı 46 9 HİZMET YILI Herkese Merhaba Arkadaşlar Biliyorsunuz ki Yakında TR Serverinde Yeni Karakterler Gelecektir Bunun Hakkında Video Buldum Ve Sizinle Paylaşmak İstedim ...
Herkese Merhaba Arkadaşlar Biliyorsunuz ki Yakında TR Serverinde Yeni Karakterler Gelecektir Bunun Hakkında Video Buldum Ve Sizinle Paylaşmak İstedim ...
23 Mar 2017 Yasaklandı #2 CrawLTC C Seçkin Üye Katılım 2 Mar 2017 Mesajlar 593 Çözümler 1 Tepki puanı 36 Yaş 27 9 HİZMET YILI Oyun Gıttıkce Kotuye Gıdıyor Sonu Yakındır.
23 Mar 2017 #3 DarkDayS™ D Zaman unutturmaz, uyuşturur. Süper Üye Katılım 5 Ara 2016 Mesajlar 675 Tepki puanı 65 9 HİZMET YILI heçkırcılar Wolftüyü Heçkliyelim Haydi :QWEw
23 Mar 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #4 GameMafia G Ultra Üye Katılım 14 Ağu 2016 Mesajlar 821 Tepki puanı 46 9 HİZMET YILI DarkDayS™' Alıntı: heçkırcılar Wolftüyü Heçkliyelim Haydi :QWEw Genişletmek için tıklayın ... adam heçk ama olmazkı Konuyu Yanlıs Yere Acmısın wolftü Etkinlikler Ve Duyurulara Acacaktım Dalmısın Kusura Bakmayın Gören Yonetıcıler Duzeltebilirmı Rıca Etsem...
DarkDayS™' Alıntı: heçkırcılar Wolftüyü Heçkliyelim Haydi :QWEw Genişletmek için tıklayın ... adam heçk ama olmazkı Konuyu Yanlıs Yere Acmısın wolftü Etkinlikler Ve Duyurulara Acacaktım Dalmısın Kusura Bakmayın Gören Yonetıcıler Duzeltebilirmı Rıca Etsem...