Onun ne olduğu hakkında bile bir fikrim yok o kadar uzun senedir oynamadım.s6 mı oynuyorsum yoksa seri kuralları ? ona gore ac kutuları
Öğle saatlerinde en fazla 24 şans gördüm. Benim zamanımda gece açılırdı hep ama oyunun suyu çıkmış. Değişmiştir diye bir bilene sorayım dedim. Teşekkürler.Soruyu yanlış anlamadıysam Eskiden Saat 12 den sonra Market Kırmızı yanıp sönerdi buda kutu açılımında dolunay şansının yüksek çıkmasının göstergesiydi şimdiki dönemde bakılırsa hiç böyle bişi yok bence kaldırmışlar öyle bir şeyi ama sen gece dene istersen Dolunay şansı daha fazla gelebilir
OG seti çıkarmaya uğraşıyorum en garanti WT kutusundan geliyor herhalde. 3500 nakite K-paketleri kısmında var beraberinde bir sürü kutu daha geliyor. Bir bak istersen.bende bayadır girmiyorum 2 gündür bende oynuyorum en iyi kutu hangisi birde 25 tl ye neler almalıyım önerirmisiniz
O dolunay şansı zımbırtısı falan artık yok o zaman?hayır gece yarsını beklemene gerek yok,cidden oyuna para yatırmayan oynamasın diyorlar
aynen reis bende öyle biliyorumSoruyu yanlış anlamadıysam Eskiden Saat 12 den sonra Market Kırmızı yanıp sönerdi buda kutu açılımında dolunay şansının yüksek çıkmasının göstergesiydi şimdiki dönemde bakılırsa hiç böyle bişi yok bence kaldırmışlar öyle bir şeyi ama sen gece dene istersen Dolunay şansı daha fazla gelebilir
aynen bende öyle yapıyorumkampanya olduğu zaman kutuları alın kampanya bitince açın ben öyle yapıyordum
yani oda dğru reis de bunu yapınca bana çıkmıyor sizi bilmiyorum daBunun belirli bir oranı vardır, o oran üzerinden açılır. Kutu açmanın farklı zamanlarda yüzdeyi arttırması diye bir şey yok. Herhangi bir zamanda açabilirsin.
Desene biz eskilerde kalmışızBunun belirli bir oranı vardır, o oran üzerinden açılır. Kutu açmanın farklı zamanlarda yüzdeyi arttırması diye bir şey yok. Herhangi bir zamanda açabilirsin.
Teşekkürler.kampanya olduğu zaman kutuları alın kampanya bitince açın ben öyle yapıyordum
100'den fazla kutu açtım çer çöpten başka bir şey çıkmadı vallahi. Bahtımız kara.aynen reis bende öyle biliyorum
Post automatically merged:
aynen bende öyle yapıyorum
Post automatically merged:
yani oda dğru reis de bunu yapınca bana çıkmıyor sizi bilmiyorum da
ne kutusu açtınDesene biz eskilerde kalmışız. Teşekkürler.
Teşekkürler.
100'den fazla kutu açtım çer çöpten başka bir şey çıkmadı vallahi. Bahtımız kara.
Seçin kutusu yeni karakter falan filan.ne kutusu açtın
o kutulardan zaten pek bişey çıkmaz og isitosan auora aç karakter olrakda adriana ile marien askeri kullanSeçin kutusu yeni karakter falan filan.
WT kutusu iyi olur mu OG için?o kutulardan zaten pek bişey çıkmaz og isitosan auora aç karakter olrakda adriana ile marien askeri kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?