19 Nis 2017 Yasaklandı #1 TheVeıL T Ultra Üye Katılım 12 Ara 2016 Mesajlar 616 Tepki puanı 24 9 HİZMET YILI Beyler bu ne wolfteamda kendi çapımda bir point buldum değiştirince sonuç aşağıdaki resim Resim;
Beyler bu ne wolfteamda kendi çapımda bir point buldum değiştirince sonuç aşağıdaki resim Resim;
19 Nis 2017 #2 memoryhayranıO M Uzman Üye Katılım 27 Ocak 2017 Mesajlar 179 Tepki puanı 1 Ödüller 6 9 HİZMET YILI Kurulum YÖNETİCİSİNDEN TEKRAR İNDİR BELKİ DÜZELİR BİDE WİN 10 MU
19 Nis 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 TheVeıL T Ultra Üye Katılım 12 Ara 2016 Mesajlar 616 Tepki puanı 24 9 HİZMET YILI bro kendim yaptım point ile
19 Nis 2017 #4 Reddewils R Üye Katılım 14 Nis 2017 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI aga birşey sorucam pb nin rarı yok onu nasıl kuruyonuz ben wolfü ile onu yapamadım
19 Nis 2017 #5 memoryhayranıO M Uzman Üye Katılım 27 Ocak 2017 Mesajlar 179 Tepki puanı 1 Ödüller 6 9 HİZMET YILI TheVeıL' Alıntı: bro kendim yaptım point ile Genişletmek için tıklayın ... ÜSTÜ OKUMADIM BAZILARI ÖYLE DE HARİTALAR FİLAN HEP BEYAZ
TheVeıL' Alıntı: bro kendim yaptım point ile Genişletmek için tıklayın ... ÜSTÜ OKUMADIM BAZILARI ÖYLE DE HARİTALAR FİLAN HEP BEYAZ
19 Nis 2017 #6 Reddewils R Üye Katılım 14 Nis 2017 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI aga pbyle wolftüyü nasıl yapcam anlatsana aga pbyle wolftüyü nasıl yapcam anlatsana
19 Nis 2017 Yasaklandı #7 GQQGLEE G Seçkin Üye Katılım 13 Ara 2015 Mesajlar 410 Tepki puanı 1 10 HİZMET YILI kanka o beyazlıklar pointerli chams og esp ararken 1-2 alttan pointer alıpp değiştirin 1ri w,,,t yi mahveder diğeride beyaza boyar karakterleri
kanka o beyazlıklar pointerli chams og esp ararken 1-2 alttan pointer alıpp değiştirin 1ri w,,,t yi mahveder diğeride beyaza boyar karakterleri
19 Nis 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #8 TheVeıL T Ultra Üye Katılım 12 Ara 2016 Mesajlar 616 Tepki puanı 24 9 HİZMET YILI kardo bu değişik bir pointer wolfu alta aldıp geri açtığımda renk değişiyor
19 Nis 2017 Yasaklandı #9 GQQGLEE G Seçkin Üye Katılım 13 Ara 2015 Mesajlar 410 Tepki puanı 1 10 HİZMET YILI TheVeıL' Alıntı: kardo bu değişik bir pointer wolfu alta aldıp geri açtığımda renk değişiyor Genişletmek için tıklayın ... valla sinir krizi geçiriyorm şuan da o nasıl bir pointer anlamadı mqwdwqd
TheVeıL' Alıntı: kardo bu değişik bir pointer wolfu alta aldıp geri açtığımda renk değişiyor Genişletmek için tıklayın ... valla sinir krizi geçiriyorm şuan da o nasıl bir pointer anlamadı mqwdwqd
19 Nis 2017 #10 RaasielX <Ç0rumlu> Ultra Üye Katılım 19 May 2016 Mesajlar 1,546 Tepki puanı 135 Ödüller 10 Yaş 29 10 HİZMET YILI TheVeıL' Alıntı: kardo bu değişik bir pointer wolfu alta aldıp geri açtığımda renk değişiyor Genişletmek için tıklayın ... wolftü kdar açık bi oyun yok :enim bulduüum bütün modelleri beyza boyatan pointe benziyo
TheVeıL' Alıntı: kardo bu değişik bir pointer wolfu alta aldıp geri açtığımda renk değişiyor Genişletmek için tıklayın ... wolftü kdar açık bi oyun yok :enim bulduüum bütün modelleri beyza boyatan pointe benziyo
19 Nis 2017 Yasaklandı #11 GQQGLEE G Seçkin Üye Katılım 13 Ara 2015 Mesajlar 410 Tepki puanı 1 10 HİZMET YILI RaasielX' Alıntı: TheVeıL' Alıntı: kardo bu değişik bir pointer wolfu alta aldıp geri açtığımda renk değişiyor Genişletmek için tıklayın ... wolftü kdar açık bi oyun yok :enim bulduüum bütün modelleri beyza boyatan pointe benziyo Genişletmek için tıklayın ... WOLFTU DAHA %1LİK KISMI BU LAN WARROCK GİDİN OYUNDA HAREKET ETSENİZ POİNTER DÜŞER
RaasielX' Alıntı: TheVeıL' Alıntı: kardo bu değişik bir pointer wolfu alta aldıp geri açtığımda renk değişiyor Genişletmek için tıklayın ... wolftü kdar açık bi oyun yok :enim bulduüum bütün modelleri beyza boyatan pointe benziyo Genişletmek için tıklayın ... WOLFTU DAHA %1LİK KISMI BU LAN WARROCK GİDİN OYUNDA HAREKET ETSENİZ POİNTER DÜŞER