Süper Üye
bildiğim kadarıyla yokhilenin win 7 de çalışma ihtimali yok mu
knka bıp sesı geldıkten sonra ınsert basman lazm basıyo musun basmassan acılmazMerhaba arkadaslar bu wolfu serios h!lesi menu gelmiyor sistem olarak win10 ve 1809,1903,1909 bu surumler yaziyor benimkide 1909 ama bip sesi geliyo oyundan atiyor herkezde oyle sonra oyuna giriyorum menu yok ama bazi arkadaslarda var yardimci olurmusunuz.defender kapali,templeri sildim,driverlar var.
Vay canina biz dusunmedik saten arkadasda calisiyor dedim tabiki deniyorum.knka bıp sesı geldıkten sonra ınsert basman lazm basıyo musun basmassan acılmaz
kardesım yardımcı olmaya calısıyoruz burda ne bılım ılk defa yapısundur neden boyle bısey dıyosun sımdıVay canina biz dusunmedik saten arkadasda calisiyor dedim tabiki deniyorum.
Kusura bakma reis bi mevzu vardida sory.kardesım yardımcı olmaya calısıyoruz burda ne bılım ılk defa yapısundur neden boyle bısey dıyosun sımdı
seckın daha ıyı tek tus acıyosun aktarıyo kendı butun sılah envanterdeOnaylı üye hilesi kullanırken bazı hatalar yapıyorum galiba silahlar falan anlayamadım seçkin üye daha mı iyi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?