Uygulama ya wifi bağlantısı istiyor yada kablolubilgisayara ve telefona teamwiever kur telefondan bağlan pcne oradan ayarlarını yap olmuyor mu böyle ?
Söylediğim uygulama paralı bi uygulama ios'ta çalışıyor ya kablo ile pc ye takıp açıyorsun sistemi yada telefonun wifi ile uygulamaya bağlanıyorsun.3 kere okudum anlamadım cidden ya biraz daha düzgün anlatırsan insanlar daha çok yardımcı olur
Söylediğim uygulama paralı bi uygulama ios'ta çalışıyor ya kablo ile pc ye takıp açıyorsun sistemi yada telefonun wifi ile uygulamaya bağlanıyorsun.
Uzaktan bağlantı yapsamda telefon wifi ile veya kablolu bağlantı yapmadıgım için uygulama kapanıyor.
Benim istediğim bu uygulamayı direk telefona kurmak ?
Söylediğim uygulama paralı bi uygulama ios'ta çalışıyor ya kablo ile pc ye takıp açıyorsun sistemi yada telefonun wifi ile uygulamaya bağlanıyorsun.3 kere okudum anlamadım cidden ya biraz daha düzgün anlatırsan insanlar daha çok yardımcı olur
Nasıl yaniethernet kabloya bağla
PC de aynı şey oluyor mı ki hocamYanlış hatırlamıyorsam gps konumunu android'deki gibi telefondan halletmek için jailbreak lazım ve de bir takim tweakler yüklemeniz gerek
ios ta konum değiştirmek için dediğim gibi telefona jailbreak yapmanız gerekiyor tam verim alabilmek için ve de bilgisayara gerek duymadanPC de aynı şey oluyor mı ki hocam
Bu nedir acaba ?eithernet cap
Sadece telden açıp bilgisayardan uzaklaşmak istiyor ethernet işini görmezethernet kabloya bağla
GÜNCEL CÖZÜM BULUNAMADI HALEN BEKLİYORUM.Merhabalar Wondershare Dr.Fone 'Adlı programı fake gps için iosta'kullanıyorum fakat dışarda girmek istersem giremiyorum mecburen windows işletim sisteminde kurulu olucak girebilmem için yanımda laptop taşımam gerekiyor telefon bağlı kalması gerekiyor
işini bilen biri bu internet üzerinden satılan programı biz satın aldık bizim için ios'telefonuna uygulama olarak yapabilirse belirbi bir ücret karşılıgında alırız veyahut direk iosta vpn gibi olmayan bölge seçimi yapabileceğimiz bir program önerirse gine belirli miktar ücret vereceğim.
ios sürümün kaç?GÜNCEL CÖZÜM BULUNAMADI HALEN BEKLİYORUM.
15.4.1ios sürümün kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?