Videoyu izledim emeğine sağlık. Sanki biraz daha basite indirgeywbilirsin gibime geliyor. Biraz karmaşık sanki?Merhaba ben Kerem Eren,Bu videomda WORDPRESS SIFIRDAN WEB SİTE KUR 'mayı anlattım iyi seyirler
Dostum sanırım bu reklam olur. Videonun linkini atmayıpta kendin anlatsaydın daha güzel olurdu...Merhaba ben Kerem Eren,Bu videomda WORDPRESS SIFIRDAN WEB SİTE KUR 'mayı anlattım iyi seyirler
Kusura bakmayın hocam bir dahaki konumda açıklama yapacağım teşekkürler ...Dostum sanırım bu reklam olur. Videonun linkini atmayıpta kendin anlatsaydın daha güzel olurdu...
---------------------------------------------------
8- Rẻklam yapmak kesinlikle yasaktır! {Kurallardan alıntı}
---------------------------------------------------
Bende de olacaktı ama o konuyu yazmaktan vazgeçtim.Kusura bakmayın hocam bir dahaki konumda açıklama yapacağım teşekkürler ...
Katılıyorumbiraz daha sade anlatmak, bizler için anlama noktasında faydalı olur, emeğine sağlık
Are you software ?i'm a sofware front-end and i don't use this cms but is not bad
adam ne güzel bilgi vermiş işte eyvallah kardeş burdan alcağı reklamdan ne olurMerhaba ben Kerem Eren,Bu videomda WORDPRESS SIFIRDAN WEB SİTE KUR 'mayı anlattım iyi seyirler