Uzman Üye
Evet youtubedan öğrenebilirim şunun dışındaki soruları "Hala oyunu oynayan bi kitle var mı?" illa ki vardır da ortalama kaç dk'da buluyor. Bunu soruyorum çünkü oyunu multiplayer için indiriyorum dolayısıyla hüsrana uğramak istemiyorum ki oyunun grafikleriydi vs. başarılı.L4D2 benzeri bir oyun, grafik açısından gayet iyi. Diğer bilgiler için Youtubeden öğrenebilirsin
Bu günlerde oyunu oynayan kitle var hem ücretsiz de oldu oyuncu artışlığı vardırEvet youtubedan öğrenebilirim şunun dışındaki soruları "Hala oyunu oynayan bi kitle var mı?" illa ki vardır da ortalama kaç dk'da buluyor. Bunu soruyorum çünkü oyunu multiplayer için indiriyorum dolayısıyla hüsrana uğramak istemiyorum ki oyunun grafikleriydi vs. başarılı.
Bende öyle düşünüyorum bilgisayar gececi o zaman yapıcak bir şey yok yarın bi firs look yapalım.Bu günlerde oyunu oynayan kitle var hem ücretsiz de oldu oyuncu artışlığı vardır
02.04.2020 18:00when will the free version end?
02.04.2020 saat 18:00'e kadar ücretsiz hemen kütüphanene eklemeni tavsiye ederim.Bende merak ediyorum ücreti varmı ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?