Uzman Üye
aga onlar hazır bu sadece bir mantık ve denendi başarılıYada Android Telefonlara Notification History Programı ilede görebiliriz
Tabi haklısızın ftp yolu ile çekebilirizaga onlar hazır bu sadece bir mantık ve denendi başarılı
çünkü ilk başta pciye gönderince çok fazla dosya indirme oluyor internet içinde kötü bir durum en iyisi sanal makinede programı yapıp ftpye göndermek ben toplam 45 tlye bunu yaptım ama herşeyi max aldım minumum alırsanız 25 de halledersinizTabi haklısızın ftp yolu ile çekebiliriz
saoldüşüncen güzel bro
sizin dediğiniz yöntem daha zor bu kimseye bişey atmadan bilgileri indiriyordirekt olarak karşıya androrat atmaya çalışsan daha kolay değil mi ?
saol
Post automatically merged:
sizin dediğiniz yöntem daha zor bu kimseye bişey atmadan bilgileri indiriyor
her türlü karşıya bir şey indirtmek gerekir, webbrowser veya webbrowser'a rat gömüp telefonun bütün bilgilerini çekebilirsin aynı şekilde uğraşıcaksın daha fazla şey elde edeceksinsaol
Post automatically merged:
sizin dediğiniz yöntem daha zor bu kimseye bişey atmadan bilgileri indiriyor
alakası yok benim anlattığımı anlamamışsınızher türlü karşıya bir şey indirtmek gerekir, webbrowser veya webbrowser'a rat gömüp telefonun bütün bilgilerini çekebilirsin aynı şekilde uğraşıcaksın daha fazla şey elde edeceksin
whatssap web yoluylaalakası yok benim anlattığımı anlamamışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?