ssssssssss
Seçkin Üye
bendede aynı sorun var :/hocam combo ezrealde cok yavaş kalıyor bunun sebebi ne normalde cok hızlı yapması gereken comboyu çok yavaş yapıyor q-w'den bahsediyorum çözümünü sunarsanız veya kullandığınız ve memnun olduğunuz cfgleri atarsanız sevinirim.
artık yapılmıyor diye biliyorumhocam combo ezrealde cok yavaş kalıyor bunun sebebi ne normalde cok hızlı yapması gereken comboyu çok yavaş yapıyor q-w'den bahsediyorum çözümünü sunarsanız veya kullandığınız ve memnun olduğunuz cfgleri atarsanız sevinirim.
knk 1.si beda script 2. si config lazınhocam combo ezrealde cok yavaş kalıyor bunun sebebi ne normalde cok hızlı yapması gereken comboyu çok yavaş yapıyor q-w'den bahsediyorum çözümünü sunarsanız veya kullandığınız ve memnun olduğunuz cfgleri atarsanız sevinirim.
adc mainin configi ezrealde güzel çalışıyor. bir dene istersen.hocam combo ezrealde cok yavaş kalıyor bunun sebebi ne normalde cok hızlı yapması gereken comboyu çok yavaş yapıyor q-w'den bahsediyorum çözümünü sunarsanız veya kullandığınız ve memnun olduğunuz cfgleri atarsanız sevinirim.
brom ben ezrealda 170 lere kadar ability haste kasıyorum ama q ları 1.5 saniyede bir falan atıyor bunu arttırabilirmiyimSize yavaş gelebilir ama çalışması gerektiği gibi çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?