ben wsreborn kullanıyordum ama şimdi de hile konusuna baktığımda Undetected yazıyor yeşil buton şeklinde aktif olmuyor mu böyle? son yorumlara baktığımda millet kullanıyor gibi mesajlar atmış sorun bende sanırım yardımcı olursanız sevinirim.Merhabalar,oynadığınız oyunlara güncelleme geldiğinde hile'yi güncellenip loader'a eklenene kadar kullanamazsınız. Developerların hileyi güncellemesini hilenin konusundan takip edebilirsiniz.
defender komple kapalı önceden de kapalıydı wsreborn şuanda aktif mi? Oyunu sildim geri yükledim yine aynı hatayı veriyor.Defenderınızı kapatıp tekrar denermisiniz?
antivirus programlarını kaldır düzelşirArkadaşlar dün ve ondan önce hiçbir şey yoktu. Dün laptop menteşe sıkıştırması yaptım sorunsuz şekilde hallettim kapattım cihazı, bugün sabahtan beri wsreborn çalışmıyor hatayı açıklamaya ekledim yardımcı olursanız sevinirim.
Defender, reklam engelleyiciler, windows update filan hep kapalı.Ekli dosyayı görüntüle 90842
antivirüs programı kullanmıyorum hocamantivirus programlarını kaldır düzelşir
olur hocam bana mesaj atarsanız halledelim.dostum teamviewer üzerinden sorununu halledelim istersen hallettikten sonra buraya yazarız nasıl çözdüğümüzü bana özelden yazabilirsin
antivürüs programı kullanmıyorumantivirus programlarını kaldır düzelşir
kankam özele baksanaantivürüs programı kullanmıyorum
Windows sürümünüz ve versiyonunuz nedirantivürüs programı kullanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?