Uzman Üye
Benim Config'imi deneyebilirsin.
hem yone hem kalista klibi var konuda, bak bir istersen.senin config ile xerath ve kalista veya yone iyi oluyormu
tamamdır teşekkürler konuya cevapları kapatmassanız sevinirim belki başkalarıda önerirhem yone hem kalista klibi var konuda, bak bir istersen.
arkadaşla vs atacaz en rage config isti,yorumConfiği bence en zor fakat legal olabileceğini düşündüğün şekilde ayarlaman senin için daha mantıklı olacaktır.
Kanka sen ne anlatıyosun, adamlar sana alternatif sunmuş işte ayarla kendin, her şeyi ayağınıza gelmesini istemeyinarkadaşla vs atacaz en rage config isti,yorum
ayarları sana en uygun şekle getirmen senin için daha iyi olur, hazır configler ile senin oyun tarzın uyuşmayabilir.arkadaşlar config tam olarak ne scye eklenmesi gereken önemli bir şey mi biri kendin yap falan demiş nasıl bir şey
tamam dostum yaptım zaten agresifleşmeKanka sen ne anlatıyosun, adamlar sana alternatif sunmuş işte ayarla kendin, her şeyi ayağınıza gelmesini istemeyin
konu linkini atabilirmisin ?Irelia config bak rage arıyorsan.
aga sc kullanmadan ki rankım gümüş bronz arası bişeydiaga rage config arasan bile az da olsa bile figth da neyapman gerektiğini bilmen lazım yani ben rage config kullanmıyorum ama sürekli penta atıyorum bu yetenekle scriptin kattığı bir şeydir confiğin değil (adc main config kullana bilirsin çok iyi)
gümüş bronz arası sc siz buraya çıktım maxscript sadece senin skill yememeni sagliyor bence scripti kullaniyosan da iyi bir gameplay oyuncusu olman gerektigini dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?