Evade zaten kapalı oynuyorum full. sorun olan şey sadece kite atarken bile sc sc diyip ağlayanlar oluyor, ona bir çözüm var mı? kite ayarlarını nereden yapabilirim?Evade aç kapa yap sürekli
uğraşmadan elo kasıyorum, ara sıra evade açtığım vb de oluyor.bovşer aga legit oynicaksan hile kullanma bence
jinxle kite yapmak zaten basit bir şey niye hile diyolar anlamadımEvade zaten kapalı oynuyorum full. sorun olan şey sadece kite atarken bile sc sc diyip ağlayanlar oluyor, ona bir çözüm var mı? kite ayarlarını nereden yapabilirim?
elo zümrüt bu arada, kite yapıyorum gayet düzgün sekilde hemen ötüyolar "Jinx sc kapa kank"..jinxle kite yapmak zaten basit bir şey niye hile diyolar anlamadım
arayüz f1/sol shift ile açılıyor, olmazsa konu açBendede hile açılıyor hileyi yükle diyorum sonra oyuna giriyorum entere basıyorum ses geliyo fakat o menü gelmiyor boşluğa falan bastığımda kombo yapıyor ama hiç bir ayarını değiştiremiyorum yardım lütfen
bana da demiyolar sadece jinxle diyolar.valla hacı neredeyse 2 haftadır oynuyorum hiç birisi de bana sc demedi evage de sürekli açık
aga sc garanti ban yedirmiyor mu
önerebileceğin config var mı?legit configleri kullanmanı öneriirim
evade ne oluyo kanka tam olarakEvade aç kapa yap sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?