Uzman Üye
sağ üstten Ctrl f yapıp ping ve fps göstergelerini açık olduğundan emin misin hocamArkadaşlar, hileyi daha bugün kullanmaya başladım. Bilmediğim kısımları olabilir, daha önceden LPReborn'u kullanmıştım fakat bunu ilk defa kullanıyorum. Şu an Varus oynuyorum, gerek minyon gerek baron, kule, rakibe karşı hepsine otomatik saldırıyı kaçırıyor. Hem V tuşunda hem Space tuşunda inanılmaz bir hızla iptal ediyor ve atmıyor dolayısıyla. Bunun bir çözümü var mıdır?
evet açık hocamsağ üstten Ctrl f yapıp ping ve fps göstergelerini açık olduğundan emin misin hocam
geç de olsa farkına vardık hatta bir rioter tweet attı şu an linkini bulamıyorum umarım yakın zamanda düzeltirler..Sorun riot kaynaklı scriptden değil arkadaşlar ama kendileri de farkında değil henüz. Ticket attım kaç saat oldu cevap yok
yani şuan sc'de sorun yok mu ?Sorun riot kaynaklı, yamadan sonra çözüldü muhtemelen.
Güncellendiği zaman göreceğiz.yani şuan sc'de sorun yok mu ?
riot saldırı iptaliyle uğraşırken ortaya bir bug çıkarmış scsiz oynarken de aynı sıkıntıları yaşıyorsun çeşitli şampiyonlarda sc kaynaklı değil sorunyani şuan sc'de sorun yok mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?