lol sikript yüsır
Uzman Üye
Dodge konusunda keskinliğe önem verdim tabi ki biraz rage olabilir. Spaceye basarken yani combo atarken sorun yaşamayın rahatlıkla kite atabilin diye enable move* Kullanacak arkadaşlara ufak hatırlatma "orbwalker menüsünden ayarlara girdiğinizde attack move ve diğer ayarı aktif etmeyi unutmayın."
* Evade hiçbir tuşa dokunmadığınızda herşeyi dodgelar aksi bir durumda evade ayarlarından diğer kısayol tuşlarını kaldırmayı unutmayın
* 3 oyunda 3 rolde denedim (adc, solo ve jungle) bana göre başarılı.
Karakter combo ayarlaırna bakman lazımLulu surekli kendi kendine e basiyor kapatmama ragmen birde lucian da combo siralamasini degistirebiliyor muyuz once w sonra q e gibi
Bilinçli olarak kullanıyorsa eğer oyuncular diğer ayarları iptal edip capslock ile kullanılabilir gayet başarılı üstteki yorumdaki arkadaşın dediği gibi support herolarına ufak düzenleme yapılabilir (self use hakkında**)Dodge konusunda keskinliğe önem verdim tabi ki biraz rage olabilir. Spaceye basarken yani combo atarken sorun yaşamayın rahatlıkla kite atabilin diye enable move
kapalı ama laneye gitme konusunda kapatıp açabilirsiniz.
Oto saldırı için stick ayarı var otomatik saldırıyı kapatmış olabilirsiinz ayarlardan.Zeride Adamlara sıkmıyor sebebi nedir
Öneriniz için teşekkürler hocam,Düzenleme yapacağım.Bilinçli olarak kullanıyorsa eğer oyuncular diğer ayarları iptal edip capslock ile kullanılabilir gayet başarılı üstteki yorumdaki arkadaşın dediği gibi support herolarına ufak düzenleme yapılabilir (self use hakkında**)
Hocam baktım şuan lucianda malesef öyle bir ayar göremedim. En hızlı comboyu yapıyor.Lulu surekli kendi kendine e basiyor kapatmama ragmen birde lucian da combo siralamasini degistirebiliyor muyuz once w sonra q e gibi
Çok skill geliyor ise evade yüzünden olabilir angleyi kendine göre ayarlasınarkadaşım yayında kullandı ben değil, fight girişlerinde skill geldiği zaman titreyip fighti bölüyor çözümü nedir
Nereden kısılıyor tam olarak yeni indirdiHocam baktım şuan lucianda malesef öyle bir ayar göremedim. En hızlı comboyu yapıyor.
Post automatically merged:
Çok skill geliyor ise evade yüzünden olabilir angleyi kendine göre ayarlasın
şuan kullanıyor arkadaşım yayında gayet güzel sadece evadeye ince bir ayar çekilmesi gerekiyor sanırsambir denmek lazm iyimi diye.
evade > config > dodge angleNereden kısılıyor tam olarak yeni indirdi
nasıl yapmalıyız ayarı öneriniz var mıevade > config > dodge angle
İyi tabiki,bir denmek lazm iyimi diye.
ya 90da kalsın şuanki haliyle ya 180 yada 360nasıl yapmalıyız ayarı öneriniz var mı
dc var mıİyi tabiki,
Post automatically merged:
ya 90da kalsın şuanki haliyle ya 180 yada 360
Böyle bir durum için discorda gerek yok elimden geldiğince güncel olarak yardımcı olmaya çalışıyorum değişiklerde.dc var mı
config kaynaklı değil script kaynaklı olduğunu düşünüyorum birkaç kullanıcı daha bu sorundan muzdaripZeride Adamlara sıkmıyor sebebi nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?