WSReborn anormal Config EN GÜNCEL! [07.11.2023] [Türkçe] <aka saiko.cc>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lol sikript yüsır
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba
Son zamanlarda WSReborn configleri hakkında çok uğraşıp araştırıyordum, sonunda son ayarlamalarla birlikte kullanımı basit ve rage config sunuyorum.

Konuyu her gün güncel tutmaya çalışacağım. İstekleriniz ve önerilerinize göre ayarları değiştirebilirim. O yüzden lütfen fikirlerinizi yorumlarda belirtin.

Bu config bir derleme config'dir Ana amacı olabildiğince çok oynanan ve fazla şampiyonlarda S+++ Tierini yakalayabilmek ki sürekli config değiştirmek zorunda kalmayın.

Kullanılan configlerin sahipleri : @monchéri %50 @Adc Main %15,@k0vacs %20,%15'lik kısımsa tamamen kendim tarafından geliştirilmiş veya iyileştirilmiş ayarlardır,

Genel Bakış
Config'de bir çok şampiyon ayarlı. WSReborn tarafından desteklenmeyen şampiyonların bir kısmında skill order ayarı yapıldı. Bir kısmında yapılamadığı için combo kısmına dokunulmadı, yalnızca Target Selector ve Evade gibi ayarlar yapıldı.
Ayarlar ragedir. Ama bazı önemli durumlarda manual ataması mevcuttur. Örneğin Cassiopeia gibi takım savaşının seyrini değiştirebilecek önemli ultilere sahip şampiyonların ultilerini Semi-Manual olarak kullanmanızı öneririm.
Bu config ile (tabii ki biraz da oyun bilgisiyle) EUW ve TR sunucularında Yüksek liglere rahatça çıkabilirsiniz.
Genel tuş ayarları default ile sayılır, şampiyon komboları, manuel ulti ayarları gibi bazı tuş ayarları default config'e göre farklı olabilir, o yüzden lütfen her seferinde ilk defa oynayacağınız bir şampiyonla oyuna girdikten sonra ayarlardan şampiyon sekmesindeki tuşları kontrol edin.

Notlar

Config şimdilik sadece rage olarak hazırlandı. Evade fazla keskin gelebilir, yakın dövüşçü şampiyonlarla oynarken CC only modunda kullanmanızı, menzilli şampiyonlarla oynarken de duruma göre Evade'i kapatıp açmanızı tavsiye ederim.
Kolay kapatılıp açılabilsin diye Evade açıp kapatma tuşu ele yakın tuşa ayarlandı.
Dodge only dangerous özelliği, rakipleri kovalarken skill dodgelamak üzere geri dönüp rakipten uzaklaşmasın ve takım savaşlarında çok fazla titreyip işlevsiz kalmasın diye kombo ile aynı tuşa atandı.

Değişiklikler Olduğu Zaman Güncelleme Notları Paylaşılacaktır.

Tier List

TOP:

top.png

JUNGLE:
jg.png

MİD:
mid.png

ATTACK DAMAGE CARRY:

adc.png

SUPPORT:
sup.png

Evade : K
Dodge only dangerous spells : Space
Dodge only dangerous spells : Space
Dodge only hard cc spells : U
Last hit : X
Mixed Mode (harass while last hitting) : C
Lane Clear : V
Combo : Space
Flee : Z

Güncelleme Notları

BÜYÜK GÜNCELLEME! 07.11.2023 : Evade mükemmel hale getirildi oyununuza etki etmeyecek şekilde en iyi dodge ayarlarını yaptım elimden geldiğince,Moncheri configindeki s+ çarlar'ın hepsi alınıp ayar çekildi ve moncheri configdeki ayarlar da değiştirildi,iyileştirildi. İsteyenler için de eski versiyonu bırakıyorum linklere.

17.10.2023 : Evade iyi iyileştirildi şuan mükemmel performans veriyor. İreliada hafif değişiklikler yapıldı. Predictlere hafif değişiklikler yapıldı.

11.10.2023 : Lucian ve kai'sa ayarları geliştirildi,Evadeye hafif ayarlar yapıldı,Sniperlara hafif ayar yapıldı.

08.10.2023 : Bir çok adc'ye ve şampiyona ayar çekildi,Prediction'lar iyileştirildi,Evade ayarları iyileştirildi genel combo ayarı geliştirildi.

14.09.2023 : Evade daha iyi hale getirildi ve keskinleştirildi,İrelia vb. gibi bazı çarlarda combolar iyileştirildi.

13.09.2023 : Evade iyileştirildi,

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
* Kullanacak arkadaşlara ufak hatırlatma "orbwalker menüsünden ayarlara girdiğinizde attack move ve diğer ayarı aktif etmeyi unutmayın."
* Evade hiçbir tuşa dokunmadığınızda herşeyi dodgelar aksi bir durumda evade ayarlarından diğer kısayol tuşlarını kaldırmayı unutmayın
* Kaldırdığınız takdirde capslockdan fightlarda mutlaka kapatın titrersiniz.
* 3 oyunda 3 rolde denedim (adc, solo ve jungle) bana göre başarılı.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Lulu surekli kendi kendine e basiyor kapatmama ragmen birde lucian da combo siralamasini degistirebiliyor muyuz once w sonra q e gibi

lol sikript yüsır
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
* Kullanacak arkadaşlara ufak hatırlatma "orbwalker menüsünden ayarlara girdiğinizde attack move ve diğer ayarı aktif etmeyi unutmayın."
* Evade hiçbir tuşa dokunmadığınızda herşeyi dodgelar aksi bir durumda evade ayarlarından diğer kısayol tuşlarını kaldırmayı unutmayın
* 3 oyunda 3 rolde denedim (adc, solo ve jungle) bana göre başarılı.
Dodge konusunda keskinliğe önem verdim tabi ki biraz rage olabilir. Spaceye basarken yani combo atarken sorun yaşamayın rahatlıkla kite atabilin diye enable move
kapalı ama laneye gitme konusunda kapatıp açabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Dodge konusunda keskinliğe önem verdim tabi ki biraz rage olabilir. Spaceye basarken yani combo atarken sorun yaşamayın rahatlıkla kite atabilin diye enable move
kapalı ama laneye gitme konusunda kapatıp açabilirsiniz.
Bilinçli olarak kullanıyorsa eğer oyuncular diğer ayarları iptal edip capslock ile kullanılabilir gayet başarılı üstteki yorumdaki arkadaşın dediği gibi support herolarına ufak düzenleme yapılabilir (self use hakkında**)

lol sikript yüsır
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Zeride Adamlara sıkmıyor sebebi nedir
Oto saldırı için stick ayarı var otomatik saldırıyı kapatmış olabilirsiinz ayarlardan.
Post automatically merged:

Bilinçli olarak kullanıyorsa eğer oyuncular diğer ayarları iptal edip capslock ile kullanılabilir gayet başarılı üstteki yorumdaki arkadaşın dediği gibi support herolarına ufak düzenleme yapılabilir (self use hakkında**)
Öneriniz için teşekkürler hocam,Düzenleme yapacağım.

lol sikript yüsır
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Lulu surekli kendi kendine e basiyor kapatmama ragmen birde lucian da combo siralamasini degistirebiliyor muyuz once w sonra q e gibi
Hocam baktım şuan lucianda malesef öyle bir ayar göremedim. En hızlı comboyu yapıyor.
Post automatically merged:

arkadaşım yayında kullandı ben değil, fight girişlerinde skill geldiği zaman titreyip fighti bölüyor çözümü nedir
Çok skill geliyor ise evade yüzünden olabilir angleyi kendine göre ayarlasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...