Çözüldü Wsreborn arındır atmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Oyun içinde cleaners bölümünden her türlü ayarı yaptım fakat arındır atmıyor hiçbir türlü, jungle takibi de açık fakat karşı jungleda eskiden söylüyordu kamp kesildiğinde şuan söylemiyor. Onları nasıl düzeltebilirim?

Çözüm
Jungle Tracker şuan için çalışmıyor. Arındır meselesine gelirsek, activator sekmesine gelip burdan cleans ile ilgili her türlü ayarı yapabiliyorsun. BuffType sekmesi hangi skillere basacağını, summoners sekmesi ise ignite ve exhaust spellerine basıp basmayacağını ayarlamana yarıyor. Min buff duration ne kadar az ise o kadar hızlı basar, only combo mod ise yalnızca space basılıyken basmana yarar. Min HealthPercent sekmesi ise hangi can aralığında basacağını ayarlamana yarıyor. Az önce senin için test ettim ve arındırı sorunsuz bir şekilde basıyor, muhtemelen senin ayarlarında bir problem var.
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kankalar şuan arındır basmıyor ccde veya baska birseyde olsun elimle basıyorum herkeste mi var sorun yoksa sadece bende mi var merak ettim

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Jungle Tracker şuan için çalışmıyor. Arındır meselesine gelirsek, activator sekmesine gelip burdan cleans ile ilgili her türlü ayarı yapabiliyorsun. BuffType sekmesi hangi skillere basacağını, summoners sekmesi ise ignite ve exhaust spellerine basıp basmayacağını ayarlamana yarıyor. Min buff duration ne kadar az ise o kadar hızlı basar, only combo mod ise yalnızca space basılıyken basmana yarar. Min HealthPercent sekmesi ise hangi can aralığında basacağını ayarlamana yarıyor. Az önce senin için test ettim ve arındırı sorunsuz bir şekilde basıyor, muhtemelen senin ayarlarında bir problem var.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...