Uzman Üye
Merhabalar,configi kurduktan sonra değişiklikler yapmadı iseniz ve skillshotlarınızın isabetsiz olduğunu düşünyorsanız shift menüden predict ayarınızı değiştiriniz ve sorununuzun çözülüp çözülmediğini geri bildirim olarak...Pingim iyi, oyunu 280 FPS oynuyorum, herhangi bir sorun yok ama WSReborn bayağı yavaş çalışıyor yani şöyle söyleyeyim, atıyorum bir skill attım ve skilim geri döndü. O sırada takım savaşındayım ama dönmesine rağmen Q'yu iki saniye sonra atıyor veya Yone ultisini bir kere tutturduğunu görmedim. T basıyorum, adam başka yerde ve ultim dağa taşa gidiyor. Caitlyn Q'su da aynı şekilde, alakasız skiller atıyor. ADC config kullanıyorum, alakası olduğunu pek düşünmüyorum configle de ama sizce sıkıntılı olan şey nedir?
uygulamanın yavaşlığı kullanma oranına göre olabilir mi ? her oyundan sonra kapat aç yapılmalı diye biliyorum
Dostum killsteal aciksa skilleri bekletebiliyor, bazi karakterlerde de skillerin ozel ayarlari var, mesela viktor e'sinin 3 farkli ayari var ve en isabetli sekilde atmak icin bazen bekletiyor. Ben caitlyn ile oyle sikintilar yasamamistim.
Ayrica T semi auto ulti atar, direkt komboya birakirsan daha isabetli combolar atar.
50-60 pingle bile oynasa euda gayet normal calisiyor sc
wind deÖncelikle pred ayarına bakıp bana söyler misin? Hangi pred seçili yani.
O zaman stabil bir şekilde çalışması lazım, killsteal falan açık kalmış olabilir, kill almaya odaklanacağından dolayı kesin kille skill atmaya çalıştığından dolayı skilli yavaş atıyor olabilir. Onlarıda kontrol edebilir misin rica etsem?wind de
Merhabalar,configi kurduktan sonra değişiklikler yapmadı iseniz ve skillshotlarınızın isabetsiz olduğunu düşünyorsanız shift menüden predict ayarınızı değiştiriniz ve sorununuzun çözülüp çözülmediğini geri bildirim olarak bize geri iletniniz.Pingim iyi, oyunu 280 FPS oynuyorum, herhangi bir sorun yok ama WSReborn bayağı yavaş çalışıyor yani şöyle söyleyeyim, atıyorum bir skill attım ve skilim geri döndü. O sırada takım savaşındayım ama dönmesine rağmen Q'yu iki saniye sonra atıyor veya Yone ultisini bir kere tutturduğunu görmedim. T basıyorum, adam başka yerde ve ultim dağa taşa gidiyor. Caitlyn Q'su da aynı şekilde, alakasız skiller atıyor. ADC config kullanıyorum, alakası olduğunu pek düşünmüyorum configle de ama sizce sıkıntılı olan şey nedir?
yapma yaBence bu sorun sadece sizde var çünkü benim için sorunsuz çalışıyor
deniyorum şimdi hocam sağoloyun ayarlarından eski d3d9 sürümüne geri dön hatan düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?