Çözüldü WSReborn aşırı yavaş çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Pingim iyi, oyunu 280 FPS oynuyorum, herhangi bir sorun yok ama WSReborn bayağı yavaş çalışıyor yani şöyle söyleyeyim, atıyorum bir skill attım ve skilim geri döndü. O sırada takım savaşındayım ama dönmesine rağmen Q'yu iki saniye sonra atıyor veya Yone ultisini bir kere tutturduğunu görmedim. T basıyorum, adam başka yerde ve ultim dağa taşa gidiyor. Caitlyn Q'su da aynı şekilde, alakasız skiller atıyor. ADC config kullanıyorum, alakası olduğunu pek düşünmüyorum configle de ama sizce sıkıntılı olan şey nedir?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Pingim iyi, oyunu 280 FPS oynuyorum, herhangi bir sorun yok ama WSReborn bayağı yavaş çalışıyor yani şöyle söyleyeyim, atıyorum bir skill attım ve skilim geri döndü. O sırada takım savaşındayım ama dönmesine rağmen Q'yu iki saniye sonra atıyor veya Yone ultisini bir kere tutturduğunu görmedim. T basıyorum, adam başka yerde ve ultim dağa taşa gidiyor. Caitlyn Q'su da aynı şekilde, alakasız skiller atıyor. ADC config kullanıyorum, alakası olduğunu pek düşünmüyorum configle de ama sizce sıkıntılı olan şey nedir?
Merhabalar,configi kurduktan sonra değişiklikler yapmadı iseniz ve skillshotlarınızın isabetsiz olduğunu düşünyorsanız shift menüden predict ayarınızı değiştiriniz ve sorununuzun çözülüp çözülmediğini geri bildirim olarak...
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Dostum killsteal aciksa skilleri bekletebiliyor, bazi karakterlerde de skillerin ozel ayarlari var, mesela viktor e'sinin 3 farkli ayari var ve en isabetli sekilde atmak icin bazen bekletiyor. Ben caitlyn ile oyle sikintilar yasamamistim.
Ayrica T semi auto ulti atar, direkt komboya birakirsan daha isabetli combolar atar.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
uygulamanın yavaşlığı kullanma oranına göre olabilir mi ? her oyundan sonra kapat aç yapılmalı diye biliyorum

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
uygulamanın yavaşlığı kullanma oranına göre olabilir mi ? her oyundan sonra kapat aç yapılmalı diye biliyorum

neyi kapatıp aç yapıcaz hocam anlamadım zaten her oyundan sonra hileyi baştan açıyoruz :D?

Dostum killsteal aciksa skilleri bekletebiliyor, bazi karakterlerde de skillerin ozel ayarlari var, mesela viktor e'sinin 3 farkli ayari var ve en isabetli sekilde atmak icin bazen bekletiyor. Ben caitlyn ile oyle sikintilar yasamamistim.
Ayrica T semi auto ulti atar, direkt komboya birakirsan daha isabetli combolar atar.

sağol hocam iyi denk geldin güzel bilgi vermişsin

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
50-60 pingle bile oynasa euda gayet normal calisiyor sc

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bilgisayarda nelerin açık olduğunu görün, bu, bilgisayarla, bellekle ve benzerleriyle başa çıkıp çıkamayacağına bağlıdır...

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Merhabalar,configi kurduktan sonra değişiklikler yapmadı iseniz ve skillshotlarınızın isabetsiz olduğunu düşünyorsanız shift menüden predict ayarınızı değiştiriniz ve sorununuzun çözülüp çözülmediğini geri bildirim olarak bize geri iletniniz.

Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bence bu sorun sadece sizde var çünkü benim için sorunsuz çalışıyor
200.gif
yapma ya
Post automatically merged:

oyun ayarlarından eski d3d9 sürümüne geri dön hatan düzelir
deniyorum şimdi hocam sağol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...