17 Şub 2023 #1 lucy89112 L Onaylı Üye Katılım 14 Kas 2022 Mesajlar 101 Tepki puanı 7 Ödüller 2 Yaş 22 3 HİZMET YILI Wsreborn Kullaniyorum ve ayarlarimi bozdum bu ayarlari nasil sifirlayacağimi çozemedim yardim edebilirmisiniz?
Wsreborn Kullaniyorum ve ayarlarimi bozdum bu ayarlari nasil sifirlayacağimi çozemedim yardim edebilirmisiniz?
Çözüm #Adc Main 18 Şub 2023 lucy89112' Alıntı: Wsreborn Kullaniyorum ve ayarlarimi bozdum bu ayarlari nasil sifirlayacağimi çozemedim yardim edebilirmisiniz? Genişletmek için tıklayın ... C/wsreborn bu wsreborn klasörünü kökten sil ve tekrardan yükle scripti default ayarlarla gelecektir hocam
lucy89112' Alıntı: Wsreborn Kullaniyorum ve ayarlarimi bozdum bu ayarlari nasil sifirlayacağimi çozemedim yardim edebilirmisiniz? Genişletmek için tıklayın ... C/wsreborn bu wsreborn klasörünü kökten sil ve tekrardan yükle scripti default ayarlarla gelecektir hocam
18 Şub 2023 Moderatör #2 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,547 Çözümler 1,052 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI lucy89112' Alıntı: Wsreborn Kullaniyorum ve ayarlarimi bozdum bu ayarlari nasil sifirlayacağimi çozemedim yardim edebilirmisiniz? Genişletmek için tıklayın ... C/wsreborn bu wsreborn klasörünü kökten sil ve tekrardan yükle scripti default ayarlarla gelecektir hocam Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
lucy89112' Alıntı: Wsreborn Kullaniyorum ve ayarlarimi bozdum bu ayarlari nasil sifirlayacağimi çozemedim yardim edebilirmisiniz? Genişletmek için tıklayın ... C/wsreborn bu wsreborn klasörünü kökten sil ve tekrardan yükle scripti default ayarlarla gelecektir hocam