Arkanda
Ultra Üye
sildim zatende afk kaldım ona yanıyorumhmm, yanlış birşey seçmiş olabilirsin, config'i silip yeniden yükleyip denermisin?
sıkıntı büyük ozaman, geçmiş olsun, sc ile oynayabilirsin istersen.sildim zatende afk kaldım ona yanıyorum
bir sonraki maça toparlasın hocam dert etmesildim zatende afk kaldım ona yanıyorum
ben yasuo oynarken lpreborn kullanıyorum domination yasuo configini atıp mis gibi kesiyorum hepsinimaç girdim yasuo oynuyordum beyblade draw ayarları falan yapayım dedim ayarladım ne kombo çalıştı ne orbwalking
umarım düzelirde rahat bi oyun oynarız wsrebornla default ayarları yasuonun berbat bu arada
sc ile oyna agam o zamanmaç girdim yasuo oynuyordum beyblade draw ayarları falan yapayım dedim ayarladım ne kombo çalıştı ne orbwalking
umarım düzelirde rahat bi oyun oynarız wsrebornla default ayarları yasuonun berbat bu arada
Umarım düzelir dostum iyi şanslarmaç girdim yasuo oynuyordum beyblade draw ayarları falan yapayım dedim ayarladım ne kombo çalıştı ne orbwalking
inaşllah hocambir sonraki maça toparlasın hocam dert etme
nası yani lpreborn yasuosunu wsrebornda mı kullanıyosunben yasuo oynarken lpreborn kullanıyorum domination yasuo configini atıp mis gibi kesiyorum hepsini
ben düzelsin bu bir hata diyorum dediğine bakc sürücüsünden sil tekrar yükle sitede cfg var zaten muhtemelen yanlış bişeyler yapmışsın
ne alakası var ben yasuo oynarken lpreborn kullanıyorum yazmışım configi lpreborna atıyorum yaninası yani lpreborn yasuosunu wsrebornda mı kullanıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?