28 Nis 2023 #1 Exemor E Onaylı Üye Katılım 2 Tem 2019 Mesajlar 50 Tepki puanı 1 Ödüller 3 6 HİZMET YILI Arkadaslar sadece mapi görmek istiyorum onun dısındaki her seyı kapatmak istiyorum nasıl olacak ekrandaki yuvarlaklar , dodge vs.
Arkadaslar sadece mapi görmek istiyorum onun dısındaki her seyı kapatmak istiyorum nasıl olacak ekrandaki yuvarlaklar , dodge vs.
28 Nis 2023 #2 skullbidoo S Üye Katılım 28 Nis 2023 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 Yaş 27 3 HİZMET YILI Search Youtube '' memoryhack lol '' there are some tutorials on how to configure it the way you want.
Search Youtube '' memoryhack lol '' there are some tutorials on how to configure it the way you want.
28 Nis 2023 #3 enLyPoweR E Onaylı Üye Katılım 17 Mar 2020 Mesajlar 51 Tepki puanı 1 Ödüller 5 Yaş 31 6 HİZMET YILI Yaptığımız ayarları her maç yeniden düzenlemek gerekiyor mu ya da oynanan chara göre?
28 Nis 2023 #4 mardon123 Süper Üye Katılım 23 Nis 2019 Mesajlar 981 Çözümler 2 Tepki puanı 79 Ödüller 6 7 HİZMET YILI Exemor' Alıntı: Arkadaslar sadece mapi görmek istiyorum onun dısındaki her seyı kapatmak istiyorum nasıl olacak ekrandaki yuvarlaklar , dodge vs. Genişletmek için tıklayın ... gördüğün tüm özellikleri kapat keybindleri rastgele ata k kapat drawing kapat yeter.
Exemor' Alıntı: Arkadaslar sadece mapi görmek istiyorum onun dısındaki her seyı kapatmak istiyorum nasıl olacak ekrandaki yuvarlaklar , dodge vs. Genişletmek için tıklayın ... gördüğün tüm özellikleri kapat keybindleri rastgele ata k kapat drawing kapat yeter.